Máte skúsenosti s hrncami značky Berghoff?

zahara
2. sep 2010

Ahoj maminy, potrebovala by som celkom súrne poradiť.. Vybavujeme si kuchyňu a narazili sme na Berghoff predajňu, kde majú akciu - 20% do konca týždňa, tak zvažujeme kúpu sady hrncov, no nikde na nete som na ne nenašla recenzie. Varíte v nich niekto, ste spokojné? Chceme kúpiť sadu tak okolo 300 eur, tak by som sa nerada unáhlila.. (no a mm by preferoval Zepter hrnce, ale popravde, ja nie som myšlienkou vyhodenia 1000 eur za tie hrnce moc nadšená, tak preto pozerám po iných, a ak to nebude dobrá kúpa, budem to mať ešte dlho na tanieri 😖 ).
Ďakujeeem 😉

ichbinich
2. sep 2010

Berghoff hrnce ma moja mama... Ma tie, co maju teplomer v pokrievke. Ja s nimi varim raz za cas, ked som u mamy...
Vyhoda je, ze maju hrube dno, teda super drzia teplotu. Podla vsetkeho su vhodne aj na indukcne platne, ale to si treba pozriet.
Nevyhoda toho teplometu v pokrievke je, ze by nemali ist do umyvacky...
Ja osobne preferujem tiez antikorove hrnce, ktore sa jednoducho daju dat do umyvacky. Sama mam "obycajne" Sandrik 1824, kedysi stala sada 100€, ale dokonca mi idu aj teraz na indukcnej platni. Aj stara mamina sada hrncov su tie Sandrik a maju vyse 30 rokov...
Moj brat ma od Berghoffu pribor a este nejake drobnosti, nikdy sa nastazoval...
Ak sa ti tie Berghoff pacia, tak si ich kup. Hlavne, ked este maju akciu 😉 Su masivne a pevne a ako som uz spominala, s hrubym dnom.

martinka1981
2. sep 2010

Ahoj,my mame neake panvice teflonove a taky pekač tiež teflonovy so sklenenou pokrievkou,aj pribor sme tam kupovali a sme spokojní 🙂 Mam aj taku rajničku tiež tefl.a v nej varim ryžu,nikdy sa mi tam nepripalila 😀 takže super. A že maju akciu,to je supiš hned tam nabehneme 😉

emjee
2. sep 2010

ano, mam ich doma a su perfektne

evita984
4. apr 2013

Ja už som dnes kúpila tie Virgo 🙂 sestra ich má a sú super.

k_a_j_k_a
4. apr 2013

Tak my budeme vynimka, ale nemame dobru skusenost s tym obchodom. Nasi maju sadu tlakovych hrncov - myslim, ze tri hrnce a dve pokrievky a jedna z toho im od novoty tecie a netesni poriadne. Nevyreklamovali im to. A my sme kupili grilovaciu keramicku panvicu (80€ s 20% zlavou), pouzili sme ju zoparkrat, presne podla navodu, aj cistenie a vsetko a popukala a praskla nam. A tiez ju nevyreklamovali 😠