Máte skúsenosti s Avent parným hrncom a mixérom 2v1?

tereziatko11
1. jan 2020

Ahojte ake mate skusenosti s parnym hrncom od Aventu? Dokáže rozmixovat aj malicke množstvo?

nika226
1. jan 2020

@tereziatko11
Ja som ho mala a spokojnosť, aj malé množstvo rozmixoval úplne do hladka

brezza
1. jan 2020

Najlepsia vec co som si mohla do vybavy kupit. Velky pomocnik. Mam sice ten o radu vyssie co aj rozmrazuje, ale aj tento staci podla mna.

tereziatko11
autor
1. jan 2020

@brezza lebo samozrejme viem ze sa da aj bez toho zaobísť a stále som sa presviedčala o tom že na tu chvíľu to zvládnem aj bez toho ale asi pomoc to bude veľká😊 po dnešnom ďalšom varení a následnom upratovaní kuchyne som sa opäť o tom presvedčila hrnce,sitko,mixer.........
Ak sa môžem opýtať koľko trvá upariť mäsko a zeleninku

brezza
1. jan 2020

@tereziatko11 pri masa sa mi zda, ze je pisane 20 minut. Ja to robim tak, ze dam najskor samotne maso na 10 minut a potom pridam zeleniny a este sa to robi spolu 20 minut. Dobre je, ze nemusim pri tom stat a zatial sa napriklad hram s malym.

tereziatko11
autor
2. jan 2020

@brezza super je tam aj nejaký casovac? A ak sa mozem opytat ake zeleninove kobinacie davate😉mne uz dochadza fantazia🤗

tulipanicek
2. jan 2020

My máme 4v1. Rozmixuje aj len polovicu mrkvy. Je na ňom časovač a sám sa vypne. O nič sa nemusíš starať. Bola to super kúpa.

tereziatko11
autor
2. jan 2020

@tulipanicek a to je tiež od Aventu?

tulipanicek
2. jan 2020

@tereziatko11 Ano, novší typ. Existuje Avent 2v1 aj 4v1.

martinuska
2. jan 2020

Ja mam tiez, ale s tou miskou na boku. Casovac nemam, ale ked sa odpari voda tak sa vypne. Ja som aj tak robila ze som dala do plna vodu, zapla a isla na chvilu vonku, ked sme prisli, rozmixovala a jedli sme. Pouzivala som kratko, asi len 3 mesiace.

badyna100
28. aug 2020

Dievčatá poraďte, dá sa táto časť na avent 4v1 rozdeliť?... Chcem to po umývať, je to zanesené so zvyškami jedla a vyparenou vodou. Ďakujem