Ahojte, za chvilku zacneme s prikrmovanim a zaujimalo by ma, ci niektora z vas pouziva tento mixer...neviem, ci to prehanam, ale zda sa mi, ze by bolo lepsie, aby mal drobec vlastny mixer, lebo predsa len v tom nasom "dospelackom" mixujeme kadeco aj surove maso a bojim sa, aby sa nejake zle bakterie nedostali do prikrmov... 🙂
ja ten mixér mám, na začiatku som ho využívala hlavne na polievočky - bola to akurát porcia pre obe dievčatá na jeden deň, takže som bola super spokojná, teraz v ňom robím kaše a kokteily,.. a v jednom nadstavci drvím piškóty do výživy jabĺčkovej, takže plne využívam, a myslím aj do budúcnosti sa využije, načo rozkladať veľký mixér, keď tento môžem mať stále na stole a nezaberá vela miesta,
tak to by mal mat krpec aj vlastnu vanu, vlastnu umyvacku riadu na svoj pribor a aj vlastne WC ked bude vacsi... chapem, ze si opatrna, tiez som bola. ale netreba to prehanat. za tu sumu, co za to avent chce, krpcovi radsej nakup vyzivnu a kvalitnu potravu (mozno v bio kvalite) a kvalitne oblecko, pripadne bezpecnu autosedacku 😉
ja nemam avent ale babycook a musim povedat ze som si tiez myslela ze je to blbost 😉 kazdopadne je to sikovna a uzitocna vec.mozes v tom varit na pare a hned si to zmixujes.na vyzivu to mozes pouzivat dokedy chces.hlavne nemas okolo toho varenie zaspinenu "kopu riadu".vybrala som si ten babycook,lebo mal najvacsi obsah a nakolko som v zahranici aj ta cena bola prijatelna 😉
asi tolko moj pohlad na vec 🙂
Ja som ani jednému nemixovala... ja viem, že každé je iné, ale ak vieš tie peniaze za mixér investovať aj inde, tak to urob 🙂
my pouzivame obycajny tycovy mixer,teda uz terraz nie,lebo uz aj pokuse vacsie kusky
ja som nad ním rozmýšľala a rozmýšľam...myslíte, že by som si ho mala kúpiť? Lilly má už 6 mesiacov a 7 dní, nebudete to už zbytočné? ja mixujem tiež tyčovým a detské keksíky som si najskôr drvila v servítke a teraz som si ich nastrúhala na ručnom strúhadle(hovorovo "rajbemašina" 😀)
pokial umyvas riad tak sa mu tam nemaju preco dostat "zle" bakterie 😉
ked som mala malicko papky tak som jej pomixovala tycovou nasadkou a teraz uz mixujem normalne v nadobke.
Je pravda, ze s minimixerom skusenost nemam ale podla mna na to ziska jedine Avent 😀