Ahojte akú máte skusenosť s ohrievačkou mlieka a stravy silvercrest? Chcela by som nejaku ohriev. ale neviem ktoré sú dobré. Chcela by som niečo také že ked je strava ohriata tak ma upozorní svetielkom alebo pipnutim 🙂, a samozrejme nech sa da nastaviť teplota. Ďakujem 🙂
My sme mali tento ohrievač z Lidla a úplne o ničom, už by som si kúpila určite iný. Vždy bolo mliečko alebo jedlo veľmi horúce, nijako ma neupozornil že má správnu teplotu, to som kľudne mohla ohrievať vo vodnom kúpeli. 😀
ja ho mam a ked bolo ohriate tak sa teraz neviem ci rozsvietila alebo vypla kontrolka a dalo sa aj nastavit co chces zhrievat,ake mnozstvo.este ju mam.ak chces mozem vyhodne predat.
ja som mala inu znacku, ale uz by som nekupila.. podla mna je to zbytocnost. vyuzila som ho parkrat pri ohrievani mlieka v noci, a pri strave vobec.. moja skusenost..
My sme sa kojili do 7 mesiacov a prikrmy som začala dávat od 5 mesiacov.Malý má teraz 13 mesiacov a vodu na mliečko a čaj prevarim do termosky.Je to rýchlejšie a jednoduchšie.Ohrievačku máme dobru zn.Babymoov ohrieva vo vodnej pare aj dobre ohrievala ale už by som ju nekupovala je to zbytočnost.Stravu varim čersvu a na druhy den prip.treti ohrejem klasicky na sporáku.
Ja mam moja sa vacsinou vypne az ied ue to vrele mozno len stlacam ale zly gombik niak som si to aninepozerala ohrievam raz za tyzden asi tak ak to potrebujes na mliecko tak ti radsej odporucam termosku😉