Ahoj maminy. Chcem sa opytat, ci niektora mate doma netecuci hrncek s uskami Fisher price? Ja som ho kupila syncekovi, a nie som si ista, ci ma vsetky casti. Pod tym naustkom ma este nieco byt? Ci ako to treba zaklopit, nech netecie? Lebo ked ten moj otocim dole a cajik je vsade ☹ Dakujem za odpoved
maly ma ten hrncek,ale presne ako pises je to somarina.kupila som jeden,tiekol tak sme kupili druhy a tiekol takisto :(.to sa neda zle zlozit,urcite to mas dobre,ale vzdy som mala celu tasku od cajiku mokru... 🙄 .
My mame tiez Nuby,zatial pouzivame ako flasku ale skusala som aj naustok a fakt absolutne netecie. Kupili sme v Tescu Extra 🙂 a hned som aj vyhodila oslavovane Aventky
ahojky, ja som od zaciatku pouzivala len mamky a boli sme naozaj spokojny, na ne pasuje aj avent naustok takze mozes kombinovat ako sa zapaci 🙂 maly mi dokonca uz na 8 mesiacov pil cajik cez sportovy naustok avent 12+
https://kombo.sk/recenzia-hrncek-nuk-magic-cup/ ,tento je super, netecie vôbec.
My mame od aventu, myslim ze to je rovnaky pricip. Zo spodku by mal byt taky priesvitny silikonovy kryt, take koliesko. Nastokne sa na taky cip zo spodu.. Nemas to tam?
@karinkaeich