Pretože podla mna piskota nema ziadnu vyživovú hodnotu . Dakujem za tipy
ja kupujem celozrne v agre. mne osobne chutia viac ako obycajne piskoty 😉
my davamee Hipp jablckove keksiky
Do vyzivy alebo jogurtu mozes pridat aj pufovany amarant 😉
Tak nedavaj nic...moji jpgurt jedli cisty neochuteny..a jedine .malemu yom kupovala nesolene chrumky,on bol vacsi zrutik,pri malej len obcas a to rozne druhy-kukuricne,psenove,pohankove....
Alebo sprav vlastne,ved to je len piskotove cesto,cukor daj zdravsi,daj ho menej,muku daj tiez inu (spaldovu,amarantovu,ovsennu...skombinuj prip.,ja robievam pol na pol s bielou,niekto rovno sa celu muku inu.) a po upeceni to nakrajaj ci formickami vyrez tvary...
Neviem presne,ci chces kvoli jogurtu ci do rucicky na zabavenie sa....do jogurtu aj domaci lekvar trosku,ci ovsenne,psenove vlocky....
Neviem,pre ako stare dieta...
Presne tak - nemaju nijaku vyzivovu hodnotu. Nedavam ich. Mam ich tak akurat v aute, ked ideme na dlhsiu trasu a maly sa zobudi prilis skoro, takze ku koncu jazdy uz je to s nim na nevydrzanie. Ale inak do jedla som mu ich nikdy nepridavala, hoci ma moja mama skalopevne presviedcala, ze to musim, lebo inak ho nezasyti.
Vyzivy mu robim doma, zblajzne to jedna radost a nijaku piskotu do toho nepotrebuje. Ak skor vyhladne, proste mu dam zase papat. Do jogurtov mu davam struhane ovocie, tam tiez piskoty nepotrebuje.
ja davam psenove, spaldove piskoty..vsetko najdes len v "zdravych" obchodoch..su sladene ryzovym sirupom..malemu velmi chutia 🙂..su bez lepku a mlieka