Ahojte baby,
som mamickou dvoch chalanov a v juli čakame miminko. Este stale nevieme co to bude, ale chcem sa poradit ohladom flias. Ktore su podla Vas lespie? Pri oboch som mala mam ale stale mi vadilo to srubovanie a pretekanie. Dnes som dostala do ruky vcanpol tu novu sadu podobnu mamkam, sklenene, male. Vyzeraju super. Nie tie klasicke ale tie sirsie. Ktora znacka je podla Vas lepsia?
Ja pouzivam tiez Avent a som spokojna. Inu znacku som neskusala. Poradila mi ju kamoska.
Mam anticolic, ľahko vyčistis, samosterilizacna. Nič netieklo. Potom ešte tommee tippee
Najlepsia flaska su tvoje prsia 🙂 Netreba srubovat...
Ahoj,ja pouzivam Canpol Babies,sú antikolikove a sme spokojny.Pouzivame ich uz zopar mesiacov a cenovo su velmi vyhodne.Sklenene nepouzivame,mame aj Avent tiez to lubime.Mam sa horsie cisti.
Ja som pouzivala antikolikovu od canpol babies ale haberman a u mna top flasa,jedine po nej sme nemali bolest bruska a to sme skusali avent a mam potom v casopise som nasla reklamu na tu flasku tak kupovala hned
my sme na zaviatok mali MAM AVENT CANPOL LOVI a nvm ake este a nakoniec mala cca do roka mala Dr Browns flase ... z nich tolko negrckala maju uzsie hrdlo ale su aj so sirsim ... a z nich ked mala pila ani brusko nebolelo co pri ostatnych mala koliku ... trz ma MAM a aj Avent ale pozuivame len MAM nakolko maju netecuci cumel 🙂 a avent su kdyby nahodou ... a samozrejme TVOJA vec ci budes alebo nebudes kojit 😉
Kojit by clovek chcel ale pri oboch loptosoch nebolo mlieko po troch tyzdnoch. Prsia ostali prazdne. Tak uvidime.
Môj názor, avent... 🙂