Ahojte chcem sa opýtať prevarat dojčensku vodu alebo nie ?
Mám doma ohrievač na fľaše že či to netreba dať len tam na 40• ohriať ?😇
Pravdaze netreba prevarat, nie nadarmo sa nazyva dojcenska🙂 Taku uz jednoducho netreba, je ready to drink pre babatka :D
Nie, netreba
Pozor treba, na jednej z nich som aj videla vyzvu pred pouzitim prevarit. Myslim, ze to bolo na lucke. A v samotnej kanvici mi zanechalo vela inych konponentov po tej vode, viac ako po obycajnej z vodovodu. Radsej cistu ako balenu, ak je samozrejme cista vyjovujuca.
Nemusis prevarat, mozes normalne pouzivat. Pokial prevarat, tak to obycajnu vodu.
Nám kázala doktorka prevárať aj dojčenskú vodu
Nikdy som žiadnu značku dojčenskej vody neprevárala a deti žijú
Drobceka som používala od narodenia a nikdy som neprevarala 😊 ani sa to nemá robiť, teda aspoň ja som sa s tým nestretla…a to sme občas kúpili aj iné dojčenské vody keď nebol Drobček
Vodu z umelej flase som vynimocne kupovala len na výlety. Radsej prevarit cistu vodu z vodovodu
autorka: moja pediatricka tiez radi prevarat, ja som jednak pouzivala prevarenu z tocky a ked sme niekam sli tak dojcensku ale teda neprevarala som ani nahodou 🙂
mne uz v porodnici povedali, ze dojcenske vody prevarat netreba, lebo su sodika zbavene. ze je to total zbytocne. prevara sa iba kohutikova voda. ale su take matky, ktore prevaraju aj dojcenske vody. ja som to nikdy nerobila ani pri starsej dcere a nerobim ani teraz pri 10mesacnej.
Naco davat dietatu karcinogenne ftalaty? Lepsia voda z vodovodu.
No ja som tiež prevarila vodu drobček a ostalo v kanvicu dosť podivných flakov na povrchu vody tak teraz neviem ci v tom pokračovať ale asi ako čítam tak radšej nie
Dojcensku vodu netreba prevarat