Dobrý deň,
na mojej obľúbenej IG stránke ,,Pekne papkaj” autorka propaguje Luli Chef.
Celkom ma to zaujalo, ale rada by som si prečítala aj skúsenosti iných.
(Mám ponorný mixér a pri ročnom dieťati som si zatiaľ úplne vystačila len s ním. No možno by bolo varenie rýchlejšie, menej riadu,… alebo by na neho padal prach?)
Prajem krásny zvyšok dňa
🌻🌻🌻
@srnka90 Bohuzial, mala som rovnaku skusenost - zhorel motor a to som ho reklamovala uz 2x! Prvy krat prestal ist pocas varenia (cca po 2 tyzdnoch uzivania). Druhy krat zacal iskrit a horiet - jedine stastie, ze som bola v kuchyni a vybrala ho zo zasuvky. neviem si predstavit, ze by som mala odlozeny start, alebo boli deti v blizkosti :( Napad genialny, kasa perfektna, ale prevedenie/material KATASTROFA
@tarka123 som nadmieru spokojná! Ľutujem, že som si ho nezaobstarala už skvôr. Používam ho denne pre seba, aj pre dieťa.
Stačil dodržiavať mierku na kanvici a pravidlo ,,menej je viac” a nemôže sa stať, aby niečo prihorelo alebo vykypelo.
Odporúčam pozrieť si info o povolených potravinách na ich stránke. 🙂 ale je fakt super.
áno, lebo tie povolené potraviny tam upravili až po tom, čo mali veľký boom sťažností 🙂
Pred nedávnom som dostala info, že kvôli týmto problémom majú byť nové prístroje so silnejším motorom s objemom 450-600 ml. Mali byť už v polovici Novembra, ale asi ešte dopredávajú Luli chef. Ja Vám len prajem - a to myslím úprimne, aby ste s ním nemali rovnaké skúsenosti ako ja :( Ale určite si nový výrobok (s novým motorom kúpim), kaše sú mňamka!
@srnka90 @terry1701
Ďakujem dievčatá za spätnú väzbu... Nakoniec som sa rozhodla pre kúpu, len teraz si mi @terry1701 dala chrobáka do hlavy a rozmýšľam či počkať na tú novinku 😁 Väčší objem by bol fajn a hlavne výkonnejší motor. Len škoda že ešte nespustili predaj, aby som sa vedela rozhodnúť 😊 V každom vám ďakujem za pomoc
Novy Luli chef je prave objednany, tesim sa nan! Dam vediet ako som spokojna ;) Snad nedopadnem ako naposledy s ciernou pracovnou doskou :(
@limetka55 Dobry vecer, Lili chef midi mam uz asi mesiac a pouzivam ho kazdy druhy den, pretoze objem “minimalne” je pre mna samotnu vela, tak si varim na dva dni :( v tom bol povodny luli chef lepsi. Motorovo vyzera byt lepsi, nehuci tak ako povodny, ale strasne tazko sa nastavuje program, neviem ci to je len mojim kusom (pockam aj na ostatne recenzie). Este uvidim kolko ma to bude bavit, dala by som ho reklamovat, lebo je to fakt hrozne… Ale zatial som velmi spokojna a nebojim sa ho dat na odlozeny start ;) A co je este bonus - ma umyvaci minutovy program a ten je mega!
@limetka55 Urcite vyjde…ja si varim na ranajky tak 280ml - to si dam do vacsej misky a davam si tam ovocie/corn flakes…zostane mi 170ml, to si dam do malej misky a ked mam chut na sladke - dam si tam lyzicku nutely/proteinelly a mam to ako dezert…ale kludne mozes pouzit max co je 600ml z coho sa najedia urcite 2 ludia… ked sa mi nechce vymyslat kasa, uvarim si 600ml a mam na 2 dni ranajky - zamenim len ovocie/orechy…Ale urcite chod do midi verzie, dalsi postreh je, ze nesmrdi po plaste ako Luli chef a ten samocistiaci program je TOP! Uz rozmyslam, ze darujem Miomat a zostanem len pri Midi verzii. Ja som naozaj spokojna!
Ahojte, ako hodnotíte po dlhsom pouzivani ten novy model?
Dobrý deň, môžem poprosiť o recenzie po dlhšom užívaní? Uvažujem nad kúpou Luli chef midi. Kúpili by ste znovu? Ďakujem krásne. 😊
Dobrý deň, zvažujem nad kúpou, ale máte skúsenosti, že ste doň dávali aj surové mäsko? Či len uvarené a potom zapáli funkciu smoothie?
Dobry den,
nas po dvoch mesiacoch zhorel, bol zapnuty 20-30 krat. Idem ho reklamovat potom uvidim co a ako.
Maros