Ahojte, ostalo mi kuracie z polievky a aj ryža, môžem to dat 6mesacnemu ako prikrm, +do toho zmiešame jabĺčko.
Ako mam zohriať to mäsko a ryžu? Môžem do mikrovlnky na par sekúnd.? Ci sa neodporúča.?
@vasjar preco mu tam chces preboha dat aj jablko?
Pridaj mu tam radšej cuketu. Ale podľa mňa to mäso z polievky bude slané.
Môžeš to dat do mikrovlnky. A namiesto jablka by som v tomto prípade použila uvarenú mrkvičku napr a spravila z toho také "rizoto".
Slané a korenené mäso z polievky so slanou ryžou a do toho jablko?
@jj298 presne 🙂
@januska12323 ryžu nesolim, ne korením a ani vývar takz eje to všetko čisté "na prírodno" varené
Ide mi o to, ako môžem to mäsko zohriať aj tu ryžu
@vasjar to tak jete, bez soli a korenia? Chutí vám tak?
Potom môžeš aj vývar dať, aj zeleninu z polievky, všetko čo varíš. Aspoň nemusíš riešiť zvlášť varenie.
Jablko by som nedávala už len kvôli tomu, že je to sladké a potom nebude chcieť iné chute. Ovocie sa dáva nakoniec. Skôr na desiatu, alebo olovrant. To len taká rada.
Fiha to dospelí zjedia nesolenu ryžu a polievku 😳. Tak môžeš, ohrej normálne na platni alebo v mikrovlnke.
tiez som tak robila - uvarila som vyvar bez soli, zcedila, uvarene maso som rozmixovala s trochou polievky a zamrazila vo formickach na lad. Potom som pridavala po troche do prikrmov. Rovnako aj zeleninu z polievky som mrazila rozmixovanu s trochou vyvaru. Lepsie si uchovala chut. Zvysnu polievku som dosolila a zjedli dospeli.
@jj298 no a? Jabĺčko ako kompotik..tiež som dávala
Kludne. Aj mikre alebo normalne na sporaku. ;)
@arasidka123 ona to chce zmiesat dokopy, nie dat jablko ako kompot.
6 mesiacov mi pripada strasne skoro na taketo jedlo
@veronikaszabova no veď a? Čo je na Tom divne? 6 mesačnému dieťaťu je aj tak jedno čo je..podstatné je, že bude napapane...
@arasidka123 mam doma 7m dceru a ver tomu, ze taku kombinaciu by som jej urcite nedala....
@arasidka123 aj keby. Dieta nie je odpadkovy kos aby som do neho rvala piate cez deviate. Aj 6 mesacne ma svoje chute.
Do mikrovlnky sa nedava len materske mlieko, vsetko ostatne sa v mikrovlnke zohrievat moze