Maminky, chystáme sa na dovolenku a rozmýšľam, že by som malej 11m zobrala na cestu, prípadne niekedy pomedzi už hotové výživy/aj zeleninové už kupované. Doposiaľ som nekupovala ani pre jedno dieťa žiadnu kapsičku, ale teraz by som už chcela mať niečo po ruke. Vedeli by ste mi odporučiť konkrétne kapsicky/pohariky/výživy, ktoré sú "najzdravšie" alebo majú teda najmenej chémie? Doposiaľ mali vždy domáce a veľmi sa v tých kupenských nevyznám. Ďakujem
U nás sa mala ide zabiť za HiPP špagetami ale tie sú až od roka 🙂
@biggi014
@janulik2008 dakujem vám, pozriem
@vladik66 ja kupujem hami...a malý je veeelmi spokojný.....stačí ohriat mikrovlne na 30 sekúnd a obed hotový...ale keď je tak teplo tak u nás klasický obed je až okolo 18 tej.....
@katkatonkova a mohla by si mu dat aj tip, ktorá príchuť mu chuti?
Ja som kupovala Hami, to mu chutilo ale v 11mesiacoch by mi to uz veru nezjedol, ani zo skla ani ovocnu kapsicku, iba normlane jedlo ktore nie je nijako zmixovane, radsej jedol ( a to mu ostalo do teraz) suchy chlieb :D
@vladik66 okrem ineho, ked sa uz pre nejaky konkretny prikrm rozhodnes, odporucam kupit a vyskusat este pred dovolenkou 🙂. Ja som tiez tak mala syna nauceneho len na domacu stravu a kupovany prikrm mi ma dovolenke odmietol … bol potom na len na varenych zemiakoch, lebo ina moznost nebola.
@vladik66 moj práveže zje všetko....ale najviac ma rad bolonske špagety a tuniaka
kupovala som rozne kaše, rozpustne čaje, hotove jedla vo flaške, alebo v kapsičke. Nevidela som v tom problem
@vladik66 podla mna nedavaj dcere ani varenu stravu, aj tam je chemia (urcite rozumies - ked sa zo surovej stravy stava varena, je to mrrrrte vela chemickych reakcii).
ps: jasne, ze je to ironia. Dieta proste nakrm niecim dobrym.
@vladik66 Pozri v dmke, tam mávajú výber dosť veľký a aj v noci kvalite.