Kukurica a hráčok pre 7-mesačné dieťa

1. nov 2023

Ahojte dievcata, aky mate nazor na kukuricu, hrasok alebo strukovinuly pre 7-mesacne babo na UM? Toleruje zatial vsetko velmi pekne a bez problemov. Kedy ste zacali Vy?

veronikaszabova
1. nov 2023

Nasa bude mat v piatok 7m - hrasok uz mala.

anjelicek26
1. nov 2023

S takymito nafukovadlami sme zacinali okolo 9 mesiacov... tolerovali bez problemov. Ale medzi prve prikrmy to nepatrilo u nas...

autor
1. nov 2023

@veronikaszabova a nezduvalo ju? alebo daka plynatost? sudim podla seba 😁

autor
1. nov 2023

@anjelicek26 my sme mali prve v 4,5 mesiaci a uz ked bude mat coskoro 7, mi dochadza muza, chcem mu to nejak ozivit 🙈

pribinak
1. nov 2023

7 mesačne hrasok už mize, však zje pár gulieciek nie pol kila

veronikaszabova
1. nov 2023

Nie

autor
1. nov 2023

@pribinak jasne no ja mu to chcem dat k tomu mna uz cepuje svokra, ze co mu nase polievky co my nejeme nedavam a kravske mlieko a podobne 🤷‍♀️

autor
1. nov 2023

@veronikaszabova tak to super a co este zo zeleniny si vyskusala?

veronikaszabova
1. nov 2023

Vsetko okrem kukirice. Ak si nie si ista, co moze a co nie, pozri si hotove prikrmy v obchode - mas tam rozne kombinacie (ked uz nemas inspiraciu) a vidis, co od kolkeho mesiaca moze.

Nasa uz mala aj maso, davam jej aj chlebik zvachlat.

autor
1. nov 2023

@veronikaszabova mojmu davam maso takmer kazdy den, mini kusok do zeleninky vyvarit a striedam domace kuracie, morcacie aj telacie 🙈 sem tam zltko ale nie casto 🙈
kukala som ale tam su aj cestoviny a kde co 🙈😁

veronikaszabova
1. nov 2023

Ved aj cestoviny uz moze

lucia13022023
1. nov 2023

Môj 8 mesačný už mal, cca v tom 7 mesiaci. Dala som aj červenú šošovicu. Kukuricu som ale nedávala. Iba kukuričné chrumky

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. nov 2023

@veronikaszabova tie som este nedavala 🙄 varit samozrejme bez soli, ze?

autor
1. nov 2023

@lucia13022023 ano? to som tiez premyslala, kedy budem moct 🙈 zatial zuzle piskotky alebo rozok biely 🤷‍♀️

matkahelka
1. nov 2023

strukoviny som davala od 9mes. prave kvoli nafukovaniu. aj pediatricka mi tak radila. mas milion druhov zeleniny, ich rozne kombinacie, takze celkom nerozumiem, ako ti mozu dochadzat napady. raz urobis zeleninu s ryzou, raz s cestovinami, inokedy s bulgurom. potom to iste, das do toho maso take, onake. a tie piskoty by som zrusila, nema to ziadne vitaminy, nutricnu hodnotu- na ozuzlavanie kup kvalitne chrumky s dobrym zlozenim a nie sladke piskoty.

autor
1. nov 2023

@matkahelka mam piskoty bez cukru on to len mrvi a hra sa, nemame este zuby...

petronellla87
1. nov 2023

Nasa papala uz vtedy zeleny hrasok, cervenu sosovicu, neskor som dala aj cicer

matkahelka
1. nov 2023

aka znacka ma piskoty bez cukru? nedopatrala som sa k takym.

lucia13022023
1. nov 2023

Jasne červená šošovica nenaduva. Piškóty ja osobne nedávam, tiež som nenašla bez cukru a piecť sa mi teda nechce, zatiaľ postačia chrumky ale to ma skôr keď už veľmi mrnci v kociku🤣

autor
1. nov 2023

@lucia13022023 skusim veru aj jq tie chrunky 🙈

autor
1. nov 2023

@lucia13022023 chrumky*