Ktorý parný mixér by ste mi odporučili vy?

majciky
29. júl 2019

Ahojte maminky, rozhodujem sa medzi týmito dvoma mixermi. Tie, ktoré máte skúsenosť, ktorý by ste odporučili viac? Dakujem

sapetka
29. júl 2019

Ja mam avent a nedam dopustit. Este aj teraz ho pouzivam ked potrebujem urobit nejake pyre👍

suesue1983
29. júl 2019

Aj ja avent

jannyr
29. júl 2019

@majciky mám avent, kúpila som za polovicu z bazára, lebo som sa bála, že ho nevyužijem a fičí u nás každý deň. Keby som bola vedela, tak kúpim aj nový, je to skvelá vec, robím v ňom obedy, polievky, výživu, omáčky.

gir
29. júl 2019

aj ja mám presne tento Philips avent a maximálna spokojnosť.

romana1410
29. júl 2019

Ja mám avent o radu vyšší ale to je jedno je to super vec 😍😍 u nás fičal ako divy teraz už papa všetko aj kúsky normálne čiže pomenej ale aj tak ho ešte vyuzijem obcas

atislava9
29. júl 2019

Dnes mi prave kurierom dosiel Avent, hned som ho skusala a bola som spokojna, lahka manipulacia a do pol hodky hotovy prikrm. V diskusiach na MK som nasla recenzie, ze niektorym smrdi jedlo za plastom, ale u mna bolo vsetko ok.

majciky
autor
30. júl 2019

@sapetka
@atislava9
@romana1410
@gir
@jannyr
@suesue1983 Dakujem maminky, objednala som aj ja, hneď ako sa mi vcera stalo toto 🙂

suesue1983
30. júl 2019

@majciky Určite budete spokojná👍

jannyr
30. júl 2019

@majciky 😆🤦🏻‍♀️🤷‍♀️
Akurát varím obed- sedím v obývačke s vylozenymi nohami, dieťa sa hrá, ja hačkujem 😆 a avent maká za mňa.

majciky
autor
30. júl 2019

@jannyr no tak toto naozaj potrebujem :D