Aký jogurt kupujete sebe / deťom?
Akú značku?
Aby bolo v zlozeni najmenej ingrediencii. Ja kupujem take kde je len smotana a jogurtove kultury. Obecne rada kupujem zvolenske, banovecke, alebo v kaufe pod nazvom tradicne. Je ich aj dieta aj my. A potom ked raz za cas sladene tak zvolensky stracciatella - to je ňamina. Tomu neviem odolat. 😄
Sabi a neviem,davno som nevidela Ňuňu.....
Kupovala som smotanový jogurt Tami alebo selciansky biely jogurt..na dedine ich mávame často vypredané tak už som si obstarala aj jogurtovac a robím jogurty z čerstvého mlieka a smotany, asi najlepšia investícia za posledné mesiace, jogurtovac fici každý druhý/tretí deň 😄
biely jogurt z lidla, alebo activiu, holandiu... alebo ak tvarohovy tak jedine Míšu - obsahuje 70 % tvarohu a ovela menej cukru ako v inych tvarohovych dezertoch
My kupujeme grécky jogurt (úžasný, husty, malo sladký) alebo banovecky bez eckovy, tak som chcela vedieť či to je dobrá voľba.pripadne Tami občas. Tak snáď kupujem dobre 😁 som z tých jogurtov vždy pomýlená.
@ariannazara to je síce fajn, vyzerá super, ale za 1.2€ tak ďakujem, rada si dám jogurt aj ja s mužom aj deti a ak by som mala kupovať 6 jogurtov a z toho sa človek ani nenaje tak nič moc 🙂
U nas je to Zeleny Klatov biely bio jogurt
Jednota... ale len v akcii....😀
Selský jogurt je vynikajúci, je hustý, ten nám veľmi chutí 🙂
selský a zvolenský, len tieto väčšinou kupujeme, iné nejako nie, ešte sem tam sme kupovali deťom tie s lentilkami, ale to už proste muselo byť, že mali naň chuť 😉
U nas doma baanovecky bez eckovy smotanový je uplna TOP 🙂 ja nemam rada jogurty, ale ked som objavila tento tak neodchadzam z obchodu bez neho 🙂
A v skolke deti maju caso SABI a chutia im veľmi 🙂
+ farmfoods ma vyborne jogurty ale baanovecky sa im vyrovnal 👌
Ja môjmu malý gazda 🙂 neviem ci je zdravý ale je dobrý 🤣 a malému chuti