Ktorú jedálenskú stoličku odporúčate?

ankare
9. dec 2015

Baby, ktoré uz mate skúsenosti, ktorú stoličku odporúčate? Mam trvat na tom, aby bola polohovacia, kedze maly este nevie sediet?

seahorse27
9. dec 2015

My mame plastovu Neonato, je polohovacia a je to super prave pre mensie deticky, ktore este nevedia pevne sediet. Ked nebudes mat polohovaciu, budes musiet krmit najskôr v lehatku a teda to lehatko bude podla toho aj vyzerat, kazdu chviku budes prat potah. Stolicku jednoducho utries a hotovo.

snehulienka155
9. dec 2015
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

teraz uz su vselijake mozne tie stolicky, ale ja si pamatam este ja ako dieta sme mali taku klasicku drevenu 🙂

havana_frost
9. dec 2015

Ja mám Tripp Trapp od Stokke a som veľmi spokojná. Má aj kopu doplnkov, či už podušky alebo kresielko pre nesediace dieťa.

lilinka77
9. dec 2015

My mame tiez stokke.Na zaciatku sa mi to zdali byt vyhodene peniaze,ved ucel by splnila aj ina lacnejsia stolicka..Teraz nelutujem.Mala ma cez 3roky..Kresielko pre nesediace sme nemali,do stolicky som ju zacala davat az ked sedela-chodili sme na rhb kvoli hypotonii.Zo stolicky nedokazala sama vyjst,ani sa prevratit..Teraz uz mame len ten dreveny zaklad,sedi pekne s nami,sama na nu vyskoci..na normalnej stolicke by bola velmi nizko..Iba odporucam..

sense
9. dec 2015

My mame chicco jednu z tych drahsich da sa polohovat aj ci sa vysky tyka aj co sa ooierky tyka...ma aj vkozku pre male deti a opierka chrbta ma niekolko poloh az takmer do lezata

mimik79
9. dec 2015

kazda plastova stolicka je polohovatelna a vyskovo nastavitelna, no niektore su take jednoduchsie ze sa nedaju polohovat ale standardne polohovacie su, doporucujem Chicco Polly 2 v 1, da sa dat poriadne do lahu, je pohodlna no na druhej strane dost siroka a zabera dost miesta, inak napr stolicka Baila - Eurocart, takisto polohovatelna, vyskovonastavitelna, pekne farby, cena nizsia