S manzelom sa rozhodujeme medzi Peg Perego Siesta a Cam Istante 2014.
my mame od Jané a som s nou velmi spokojna. Odporucam stolicku, ktora sa da rozlozit na stolik a stolicku, je to velmi prakticke.
my mame chicco polly 2v1 ci ako sa presne vola , ale rozmyslali sme aj na d peg perego prima pappa dinner...
my mame peg perego prima pappa a spokojnost a tiez u rodicov stolicku cam, aky je to presne typ to neviem ale tiez sme spokojny, kupovali obe z bazaru a su ako nove. 🙂 Al eje pravda, ze keby som terza kupovala,kupim taku ako pise @denisafono, len sa mi vtedy zdali strasne mohutne do nasej kuchyne,a le ani tieto umelohmotne sa mi nezdaju take male.
ja tiež jednoznačne drevenu,čo sa da dat aj ako stolik a stolička a je to super,pri druhom dietati by som len tu chcela znova,nad inou by som ani neuvažovala 😉
tripp trapp od stokke ,vyskusala som drevenu ktora sa rozlozit potom na stolik a stolicku ,aj umelohmotnu polohovaciu od chicco a este jednu inu znacku,ale tripp trappu sa nevyrovna nic. pouzvame ju asi od 9 ich mesiacov a mame ju dodnes a t ma dcera uz 8 rokov . nie je mohutna , dieta sedi od malicka pri stole priamo ,ma polozene jedlo na stole s ostatnymi a nie zvlast, nadcasovy design ,rastie spolu s dietatom,lahka udrzba .
najjednoduchie je najlepsie 🙂, po prvom jedeni pochopis.
Mam tuto a po jedeni len umyjem utriem a je opat pekna cista...
my mame cam a som absolutne spokojna. Najskor sme mali drevenu, no bola tazka jak das, maly mi v nej odmietal sediet plus sa mi zdala labilna. Tak sme museli kupit inu. Lahko sa sklada, je lahucka. 🙂
tiež som mala pre malu z ikea a bola som moc spokojna
ahoj, predpokladam, ze kazda ti tu za seba odporuci to, co mame doma...to je fajn prehlad ale najidealnejsie bude ak si skusis predstavit co od stolicky ocakavas - najest odlozit zasunut aby neprekazala a vybavene?
alebo to ma byt jedna z najdolezitejsich veci vo vybave babatka...
mozno banalne na prvy kuk ale celkom dolezite si to doma s manzelom, partnerom premysliet.....lebo dla toho sa odraz
plus of course cena
ja som pozrela tie Vase top.....najma pre cenu nech ti tu neradim a neprestrelim
my mame Mercedes medzi stolickami fresco Bloom loft, jedna top vec, pouzivame od narodenia prvej dcerky kazdy den, neviem ci okrem kolisky postielky a nosidielka a este snad vedierka na kupkanie mame cosi tak v permanencii ako stolicku, teda aktualne uz dve
je to stovku tusim nad vasou drahsou....ale ak by to mala byt pre teba pomocka ked varis, aby mohla byt babulka s tebou...pozerat a pripadne pri digestore zaspinkat...alebo aby mohla neskor s tebou varit....alebo na kreslenie....pozeranie rozpravky...tak toto je super vec...v malom priestore paradoxne usetris za dalsie lehatka, hojdacky a dalsie blbinky ...staci uplne toto my sme mali prazsky ani nie 50metrakov a toto som si vedela preniest skor teda ja s tymi kolieskami previest od kupelne ked som sa chcela osprchovat....do kuchyn.kuta...do spalne....k balkonu....a vzdy sme mohli byt s babuleckou spolu a spokojne🙂 takze za nas by som vlozila do hry fresco.....kto ma menej priestoru a chce odkladat tak je zu i fresco nano a to je tusim lacnejsie ako tvoje obe v uzsom vybere😉 ...len pri nano neviem ci je od narodenia a ma moznost polohovat do lehatka....to by ste ale zistili v obchode...drzim palec nech vyberiete spravnu
dobre spinkanie - dobre hopkanie/denne lezkanie - dobre kupkanie =spokojna cela rodina nielen babo..takze tieto 3veci ako mamina dvoch babuliek davam do pozornosti....isto stoji za to dobre zvazit ktoru chcete a v com vam ma byt napomocna 🙂
My mame pro mladsiho Chicco Polly a pro starsiho drevenou Jitro a obe jsou super, tou Jitro jsem nadsena 🙂))
ja som tiez za drevenu+stol,.....super vec aj pre väcsie dieta a aj cena je dobra,....naco mi je umelina,ktoru vyuzijem na chvilu,dam za nu neskutocne peniaze,hlavne ze znacka,...a potom ju predam za 1/3 ak vobec,....drevena stoji malo,da sa rozlozit na stol+stolicka,....a aj ked ju predam za 1/3 tak mi to nebude az tak luto,.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahoj, my doma používame cestovnú stoličku, ktorú máme namontovanú na stole a berieme ju so sebou, keď niekam ideme. je ľahká, dobre prateľná a skladná a malý papá s nami priamo pri stole, nemá žiaden pultík. dá sa používať do 15kg, takže nám to zatiaľ vyhovuje. keď chce kresliť, tak mu zacviknem papier pod rúčky stoličky, aby sa mu nehýbal a kreslí si priamo na kuchynskom stole. okrem toho máme ešte jednu stoličku (zatiaľ ešte odloženú) - tá, čo sa dá rozložiť na stolček a stoličku. tak o 2-3mesiace ju už asi začneme používať (maťko má teraz 14 mesiacov). nechcem si byt zapratať množstvom nábytku, aby sa drobec nepotkýnal o zbytočnosti, mám radšej jednoduchosť, takže počkám až do nevyhnutného bodu. okrem toho nám vyhovuje, že keď ideme na návštevu k babke alebo k sestre, či na chatu, cestovnú stoličku jednoducho zbalíme so sebou a drobec je v nej zvyknutý, takže ho nemusíme stále učiť na niečo nové a ostatní nemusia kupovať nič navyše.
Ahoj my mame Fabulu,ale tu sme dostali.Tiez by som asi prijala viac tu drevenu Co sa da rozlozit zvlast.Myslim ze aj ta cestovna moze byt dobra a nezabere plac.Nasa zaberie dost miesta.
Ahoj, my sme kúpili jedálenskú stoličku Caretero Magnus. Som s touto stoličkou spokojná . Charakteristika:
- určená pre deti od 6 mesiacov do približne 3-4 rokov
- možnosť nastavenia výšky do 6 polôh
- odnímateľná, nastaviteľná dvojdielna tácka
- päťbodové bezpečnostné pásy
- veľký kôš na drobnosti a hračky
- nastaviteľné operadlo a opierka nôh umožňuje prispôsobiť stoličku potrebám dieťaťa
- kolieska a protisklzové nožičky zaisťujú jednoduché premiestňovanie stoličky
- sedadlo je vybavené mäkkým umývateľným poťahom
aj ked neodporucim jednu ci druhu. My mame taku drevenu so stolom, a nevymenila by som za nic. Kamosky maju kade-ake ale zdaju sa mi byt neprakticke a velke, tie umele aj ked sa daju zlozit. Teraz ju uz mame ako stolicku a stolik a mala sa tam aj naje aj kresli.