Ahojte, nájde sa tu niekto kto bábätku kupoval prikrmy v tých sklenených flaštičkach? Ak áno aké a odkiaľ ste kupovali? Kupovali ste noekto aj z DM? Sú v pohode?
Našej tie z DM bio nechutili vôbec, aj konzistencia je dosť tekutá. S Hami nemala žiaden problém.
Hipp, DM, Hami, aj ine, nazov si uz nepamatam. Kym islo o jedno-dvojzlozkove, tak jedol snad vsetko. Neskor hotove jedla sme kupovali len spagety od Hipp, tie mu chutili. A este morcacie s mrkvou a zemiakmi (aspon tak sa mi mari).
Ja som prvému tiež tie jedno-dvojzlozkove kupovala Hipp, lebo varené mi nechcel, a mne sa zasa nechcelo stať pri jednej mrkve, variť mixovať a aj tak to nechcel jesť. Potom keď už bolo mäso a kadečo, to som už potom varila ja.
Ale tie Hipp som u nás kupovala v lekárni a teda tu dosť draho vychádzajú, skôr možno ešte keby som ich objednala. A teraz pozerám na tie z DM, len presne ako píše @miimss či nie sú moc riedke alebo tak.
Áno, moje deti to jedli, keď sme boli dlho na cestách, jedine, ktoré im nechutili, boli z lidla a dm.
Mali radi keď tam boli kusky, nie úplne na výživu rozmixovane
Neviem odkiaľ si, ale kupovala som HiPP v Rakúsku v Bipe mávajú detské dni každý mesiac, alebo u nás v DM.Ine som vyskúšala iba raz nechcela
Ja kupujem HIPP v Rakúskej DM a tam vyjde flaska asi 1,30€, proste o dosť lacnejšie ako u nás. Ale ja to mám tak 15min od domu, čiže pravidelne chodím
Starsi syn mal rad Hipp, mladsi ani za svet. Skusala som aj DM aj ine, ale nic. Takze som stala aj pri jednej mrkve, spravila som si viac porcii a dala do malych poharikov.
@lneviemmeno
a to fakt sú fakt na SK drahšie tie hypo?
Hip🙈
Naši jedli takmer všetky, teda hlavne mladší. Ci z lidla, Homér, kaufland, dm, hipp. Viem ze jedno dve jedla maly odmieta. Ale inak zje všetko. Teda aj varím, neje len poháriky ale na vyletochvvvtychto teplých hlavne sú perfektné.
Kupovala som kadetade a rozne chute, aby si zvykol. Ale to len ked sme niekam sli
@svetlonos ano, napríklad tie bolonske špagety, 190g Rakúska DM - 1,75€ čo som dávala hore na fotke a tie isté bolonské špagety 190g u nás napríklad v Benu lekárni 2,89€ (keďže u nás DM hipp nemá).
Kupujeme DM bio prikrmy, ma svoje oblubene a su super a prakticke na vylety
@lneviemmeno
oni fakt nie sú normalny! Ale ved klasika. Omnoho nižšia priemerná mzda bežných ľudí ale potraviny drahšie ako v DE aj AT.
Sú. Všade predávajú tie iste značky