Ktoré fľašky pre bábätko sú najlepšie?

lulu19
10. nov 2010

ahojte mozete mi poradit ake znacky flias pre babatko su najlepsie ?s ktorymi mate dobre skusenosti.dakujem 🙂

nicolo
10. nov 2010

ahoj ja som bola velmi spokojna so znackou Avent

emjee
10. nov 2010

ak chces dojcit, tak flasky ani nekupuj, zbytocna investicia, ak by si ich nahodou potrebovala, dokupis potom, ked to bude aktualne 😉

medyna
10. nov 2010

Aventky su dobre ale dost drahe... my teraz pouzivame flase MAM, su velmi pekne a zatial sme spokojné .... 😉

lussy666
10. nov 2010

najlepsie su ziadne🙂
ale ak chces naozaj dopredu len tak kupovat flasky, ktore mozno vobec nebudes potrebovat, tak avent

evickapooh
10. nov 2010

no ja som si myslela ze avent su naj flase ,ale nie ,maju pomerne trvde cumliky , u nas sa osvedcil mam ultivent ,maju makksi cumlik a maju ventilcek-nevyhoda -flasa sa sklada z 3 cast vzdy to treba rozobrat pri cisteni ,skusala som aj chicco s ventilcekom ale nic moc ,aj canpol -o nicom ventilcek nefunguje poriadne cumlik je trvdy,kazdopadne maj doma nejaku flasu mlieko ti moze ;odist;z jedneho dna na 2[podla mojej pediatricky]

corinno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
berus222
10. nov 2010

ja som kojila a mala som obycajnu sklenenu a ta bola najlepsia. tie plastove sa mozu schovat vsetky. najlepsie sa udrziavala cista a cumle som menila podla potreby.

pepsyna
10. nov 2010

my pouzivame tiez avent-spokojnost az na to, ze niekedy tecu spod toho uzaveru..ale staci len este raz zasrobovat a je to ok...aj ked raz mi tak vytiekol skoro vsetok caj do tasky 😠

pink_lady
10. nov 2010

zatial ziadne nekupuj, v kufriku z nemocky budes mat avent flasu, ta zatial bohato postaci 😉

benne
10. nov 2010

ja som v kufríku z nemocky mala len aviváž a krémy 😢 😉 Kúpila by som malú MAM, dajú sa celkom rozobrať a vyumývať, majú cumel s príjemného materiálu, ked ich zavrieš vrchnákom, tak nevytekajú a netreba dávať žiadne špeciálne uzávery. Ak sa podarí a budeš úspešne kojiť, tak je táto fľaša super aj na čaj, vodu... a prežila aj niekoľkonásobné vyváranie v horúcej vode bez ujmy 😅 Bola som spokojná, používam

renabr
10. nov 2010

Avent su fajn ale maju strašne zlé, tvrdé cumle na flašu, ja mám MAM aj Avent, flaše používam obidve, ale cumle len MAM, pasuju v pohode na avent, a aby ventilček fungoval nastrihujem ho normálne manikurovými nožničkami a pekne idu bublinky ked malý tahá... 🙂

burina111
10. nov 2010

no avent je uplne super, ale mám aj lovi, veľmi dobrá. syn odrástol na babynova a tiež poslúžili..používala som vždy iba plastové, časom sa ale viac opotrebujú, než sklenené. náhradné cumlíky som kupovala v dm s protikolikovým otvorom silikonové, tie z kaučuku malý nechcel a skoro sa rozťahali a znečistili. časom ako bol vačší a veľkosť dierky mu nestačila som normálne vystrihla do cumľa vačšiu dierku podľa potreby nožničkami. ohľadom sterilizovania fliaš, nedám dopustiť na sterilizačnú nádobu do mikrovlnky..niečo užasné. šetrí čas a fľaše sa nezanášajú vodným kameňom.

tilly24
10. nov 2010

ahoj, ja som tiez nakupila aventky, ale mala z nich nevedela pit, teraz použivame MAM, nastastie som vsetky aventky hned predala, takze jednoznacne odporucam MAM.

katren
10. nov 2010

My mame aventy, sice maju tvrdsi cumel, ale nam vyhovuju. z poistovne som dostala v balicku flasku lovi, no mala velmi makky cumel a mala mi z nej vobec nechcela pit. tak sme pouzili len raz a odvtedy lezi v skrini....

simonka2701
10. nov 2010

ahojky u nas na prvom mieste vedu flasky od fisher price a potom avent...ja som kojila do 17mesiacov a flasky nam boli zbytocne..a teraz jedine ktore mi vyhovuju su od fisher price, to davam dcerke v noci z toho mliecko alebo cajik inak pije z poharika

zuzana76
10. nov 2010

ja som pouzivala pri starsom syncekovi rozne flasky - Avent, Mam, Babynova umelohmotne aj sklenene, na doma sa mi skor osvedcili flasky sklenene, horuci napoj sa v nich rychlejsie schladil, hrozi ale rozbitie, ale hodnotim ich ako velmi dobre, umelohmotne som pouzivala hlavne na von a ked som nechala synceka ako mensieho sameho pit, ale rychlejsie sa znicili, zasli spinou, poskriabali, kupovala som hlavne take , ktore boli bez bisfenolu / BPA free/ . Flasky avent celkovo nic moc, teda su dobre, ale myslim,ze maju hlavne velmi dobru prepracovanu reklamu / ved v kazdom kufriku od gynekologa, ci z porodnice mate nieco o vyrobkoch Avent/ . Na Aventkach je zase ale super, ze maju velmid obry system, vies si tam menit rozne cumle podla veku babatka, ci dokupit pitko a drzadlo na flasku a uz je z nej hrncek na pitie, alebo vies dokupit tesniace viecka na flasku, proste su variabilne a prisposobive, ale cumle sa mne tiez zdaju dost tvrde.

maryanna
10. nov 2010

LOVI od canpol babies, tomme tippee, a MAM

barborato
10. nov 2010

Tak mne mali chyti kazdu jednu flasu s tym problem nemam ale mame flasky AVENT , MAM, NUK, a BABYNOVA a mali sme aj LOVI ale tie uz 5 pad na zem neprizili a skoncili v kosi. Ja by som flasky kupila aj ked viem ze budem kojit ja som kojila 7 mesiacov a flasky som potrebovala lebo som si dost casto odsavala tak ja by som aspon jednu velku a jednu malu nachystane mala pre istotu. A kvalitou som najviac spokojna s AVENT tie NUK som kupovala len kvoli peknemu dizajnu obraskom disney MAM sme dostali ako darcek a ja osobne babynovy neodporucam vobec.

traktor
11. nov 2010

ja som si kupila dopredu flasky a nakoniec som este aj v porodnici dostala...a vyuzivame len jednu, nakolko som kojila, pijeme aj z pohara a mliecko pije z flase...takze ak velmi chces, kup si len jednu flasu, urcite este dake dostanes, ci uz od rodiny, z nemocnice...pripadne ak , tak si neskôr dokupis, aby ti zbytocne nestali..

stanislavao
11. nov 2010

Najlepsie flasky su Avent a Chicco. Len s Aventom mam po casu taku zlu skusenost, ze nejako nedolieha zavit a tecu. A istotne su dobre aj ine tie nove znacky. Mala som aj MAM, nemala som Lovi, dobra je aj Campol Babies aj to som mala.
Ale teraz som najspokojnejsia s Chicco. Mam aj sklenenu, aj plastvonu a su fajt.

exupery
11. nov 2010

Jednoznacne Avent

danulik
11. nov 2010

MAM, prip. chicco.. avent su hrozne 😝

irsina83
11. nov 2010

Ahoj, v prvom rade pozeraj BPA free, pretoze flasky ktore niesu BPA free su nebezpecne vtedy ked v nich ohrievas napr. mliecko v ohrievacke a z tej umeliny sa vypusta bifenol co je nejaky skodlivy hormon a moze to ovplyvnit zdravie dietata. to som pozerala dokument na stv 2 . Ja pouzivam Avent prave kvoly tomu BPA free ale kamaratke som kupila chicco a je velmi spokojna. urcite si kup kednu sklennu, odporucam chicco a potom kup nejake BPA free ktore ti budu sympaticke. kamaratka ma tommy tippe a videla som aj tie MAM a tiez nevyzeraju zle. Ja som spokojna s Aventkami i ked pri druhom dietati planujem vyskusat ine....

ivka1603
11. nov 2010

ahoj, ja som kúpila malému sklenenú aj plastovú fľašu v dvoch veľkostiach, nedám dopustiť na zn. Nuk a Babynova...Som s nimi max. spokojná 🙂

janka2732
11. nov 2010

ZN: Mam v pohode ich kupiš v zdrav.potrebach

kocurikova1
10. aug 2014

Ja odporucam Yoomi. Najdi si ich na stranke a vsetko je tam pekne popisane. Maju aj zákaunicku linku kde mozes kludne zavolat a jedna mila pani ti odpovie naco len chces. Sama flase pouziva.