Baby, prosim vas, chcem sa opytat, ktora ma jedalensku stolicku, ktora ide do lahu skoro uplne? ci existuje vobec taka?
a druha otazka, ktora stolicka je taka ze uplne ide do sedu.
Mame Chicco Polly 2v1 a ta nejde uplne do lahu a tiez sed je taky polosed, ked maly papal tak musel sa dost nakladat dopredu, respektive dost jedla mu padalo pred tacku.dakujem
My používame Peg Perégo Tatamia - na sedenie ma asi 3 polohy, s tým, že aj pultík sa dá posunúť do 2 polôh resp. úplne vysunúť preč. Dá sa sklopiť a použiť ako hojdačka - keď bol malý maličký, po hojdaní tam zaspal. Ale nebol to úplný ľah, teda aspoň neviem akú máš o tom predstavu. Pridávam foto pre lepšiu predstavu...
@palesandra uplne v sede je nepr. plastova stolicka od Ikea.. nazov neviem, ale je biela, neskladacia, s kovovymi nohami. mavaju ich aj v restauraciach ako "baby vybavu"🙂. stoji asi 20 €. alebo potom nejaka drevena, je viac typov. baby v rodine mali taku, ze ktorej po rozlozeni vznikol stolik a stolicka, bolo to fajn aj pre vacsie deti.
a co sa tyka lahu, tak my sme mali tiez chicco polly a myslim, ze viac do lahu sa uz neda dat asi nic.
@stanislavao stolicka v pololahu je normalna vec tejto doby. Cudujem sa ze si taku nevidela. Dieta ma prikrmy od 4 mes ked este nesedi a dlho nebude. Nebudem ho teda pchat na silu do sedu v tvrdej drevenej stolici
@v_alika12 príspevok je z roku 2013
pochybujem že taká stolička existuje 🙂 veď je to stolička 😕 😕 😕