Ahojte ,maličká má 6 mesiacov. Máme zavedený zeleninu, lepok,mäso, žĺtko. A rada by som pridala už aj kašu. Môžem jej kúpiť Mliečnu ,napr od Hami? Kúpila som nemliecnu ryžovu, no tá jej vôbec nechutí. Ktorá Mliečna kaša chutí vašim drobcom? A môžem kúpiť aj inú značku ,než ako pije mlieko? Pije Sunar, môžem kúpiť Mliečnu kašu od Hami?
Babylove z dm cucoriedkova mliecna topka 😇 nasa nemala a stale nema rada sunar a pritom sunar UM pije 🙂 mozes kupit akukolvek.. 🙂
asi je to velmi individualne, moj jedol iba ryzovu, ziadnu inu nikdy nejedol.
Nemliečnu sme používali z dm trojzrnnú a mliečnu čučoriedkovú tiež z dm, tú papá doteraz 😀
Instantne kase som nerobila, nepovazovala som ich za dobru alternativu. Skusils som urobit ruzovu a spaldovu, nechutila. Klasicka detska krupica vo vode a potom pridat umele mlieko (to ktore pila) - to bola topka. Takze u nas len krupicova.
Lepsi je koupit cistou kasi - ryzovou, celozrnou, kukuricnou a pridat do ni ovoce, oriskove maslo, atd. Ty predpripravene jsou plne cukru.
však kúp kašu nemliečnu a zarob ju v mlieku. Ja zarabam všetky kaše v normálnom kravskom mlieku. Ja som dávala do kaše vždy aj nejaké ovocie, lebo to inak nemalo úspech :D neskôr som dávala ovocie, orechové maslo, škoricu
Mojmu najviac chutila 3zrnna babylove, ale teda on kupovane mliecne sladke nikdy nejedol a ak sme taku nahodou kupili, tak ju nechcel, kase som mu zvycajne zarabala do UM.