Ktorá jedálenská stolička je najlepšia?

ildiko1606
16. dec 2014

1.Chicco I-Sit
2.Mima - Moon - Chrom
3. Peg Perego Tatamia
Dakujem pekne za odpovede🙂

barbora59
16. dec 2014

Ja som mala tatamiu.Bola fajn. ale poviem ti ze to je taaak jedno..U starych rodicov mal obycajnu lacnu za niakych 40eur a bola super ..to nieje ako kocik ,naje sa aj v ikeackej.

bibistec
16. dec 2014

no my sme mali ikeacku tu najlacnejsiu a bola super tieto mi pridu zbytocne ale zalezi na tom kolko mas priestoru my sme mali dost malu kuchynu, + ci sa ti hodi k nabytku a v konecnom dosledku ci tam bude chciet sediet. a nezabudni ze ju budes stale vytierat lebo sa odzabe vecne. a ked je tam nejake calunenie tak akokolvek umyvatelne je to vacsi problem ako len obycajny plast bez calunenia

jihlavanka
16. dec 2014

My žijeme v Čechách a máme "chytrou židli" (sedees), rastie s dětmi a určite dlho využiješ. skús pohľadať niečo podobné na internete. www.chytrazidle.cz

tana2278
16. dec 2014

My sme mali Peg perego Prima papa a ikeacku. Obe rovnako dobre. Rataj stym, ze Tvoji favoriti su velike hebeda.

katka1981
16. dec 2014

my sme mali z Ikei a boli sme maximalne spokojni. Dieta pride do veku, kedy uz nechce sediet v detskej ale na takej ako rodicia. Cize tu stolicku sme vyuzili do 1,5 roka mozno dvoch asi ani to nie.

peliroja
16. dec 2014

Z plastovych chicco polly, z drevenych jednoznacne Stokke.

tova
17. dec 2014

kup najlacnejsiu, aj tak po 2r. ju vyhodis. Hadam nechces kupit najdrahsiu a 2 roky ju lestit aby si mohla znova predat

minnie55
17. dec 2014

z týchto by som ja nekúpila ani jednu. My sme mali Chicco Polly a bola fantastická, vrelo odporúčam 🙂

monikafilip
17. dec 2014

My máme túto: http://detske-jedalenske-stolicky.heureka.sk/st... Je super, starší syn (skoro 5 rokov) ju má doteraz a nechce sa jej vzdať. A naje sa na nej aj dospelý 😉 , unesie váhu aj mm (cca 100kg) - samozrejme keď sa odmontuje pultík. Odporúčam, toto bola naša asi najlepšia kúpa pre dieťa, po 4,5 roku je stále ako nová.

yanni
17. dec 2014

to je vsetko take zbytocne. A plast ja osobne neznasam. my mame uplne normalnu drevenu, "rastucu". Krpcek uz bude mat 5 rokov a stale na nej sedi. A este aj dlho bude. Vyska sedadla sa da pekne posuvat. A obcas sedim na nej aj ja 😀
A stala nas nejakych 50 €.

sophie32
17. dec 2014

presne tak....vsetko zbytocne. Ja mam Peg Perego Siesta a tak by som ju niekam vysmarila.... 😀 Uplne obycajne nieco.

pivonecka
20. dec 2014

aj ja sa pripajam ku kockam, tiez idem kupovat rastucu stolicku, plastovu by som nechcela za nic na svete 😉