Krupicová kaša od 1 roku

8. apr 2024

Ahojte syn ma rok tento tyzden. Premyslam, ze by som mu 1x urobila nasu klasicku krupicovu kasu pokojne aj z bezlaktozoveho mlieka ine ako UM nemal, ked neratam jogurty atd. a z klasickej krupice. Myslite, ze uz mozem?

barka1
8. apr 2024

Ano. A dala by som obycajne kravské mlieko.

doriiis
8. apr 2024

Áno,môže...daj normálne kravské mlieko

pribinak
8. apr 2024

Prečo chceš použiť bezlaktozove mlieko keď nemá intolerancie?
Veď UM ktoré aj teraz pije obsahuje laktozu

anavixy
8. apr 2024

Ano, mozes, bezlaktozove mlieko nema zmysel.

autor
8. apr 2024

@anavixy oki skusim

autor
8. apr 2024

@doriiis normalne kupovane? asi sa k domacemu nedostanem 🙈

doriiis
8. apr 2024

Áno,normálne kupované plnotučné alebo polotucne

mamatroch
8. apr 2024

Po roku uz moze normalne plnotucne kravske mlieko. Skus namiesto krupice obmienat obilniny, pekny vyber ma znacka Nominal, predavaju v lekarnach, Lidli, Terne.... Taky sivy obal krabice. Maju aj jacmennu, psenovu, ryzovu... Su uplne bez cukru, takze ak chces dosladit, dosladis kolko chces a cim chces. My ich mame radi, ja, mladsia dcera i syn (najstarsia dcera neje nic kasovitej konzistencie 🤷)

vyrovnanaosoba
8. apr 2024

Môžeš aj z kravského mlieka urobiť, ved je jogurty. A aj um by som už vymenila za kravské, keď ma aj plnohodnotnú stravu cez deň

gdulskadarina
8. apr 2024

jasne uplne v pohode nemas o com pri rocnom dietatku

mimi3008
8. apr 2024

Krupicova kasa kludne od zavedenia lepki, kravske mlieko kupovane od roka. Ale ja by som napriklad nedala trvanliva, jedine cerstve. U nas svagrina si idu len na trvanlivych mliekach a kuka na mna, aka som fajnovka, ked sme u nich a opytam sa, ci nahodou cerstve nemaju...

autor
8. apr 2024

@mamatroch chcela som prave tu klasicku krupicovu ale nvm ci to skusat na noc

autor
8. apr 2024

@mimi3008 jasne chapem ale najlepsie su domace, suseda ma kravy 🙄😁

monika101146560
13. apr 2024

Klasické kravské mlieko sa deťom do 1 roka neodporúča kvôli mliečnym bielkovinám, nie kvôli laktóze 🙂