Krupicová kaša do umelého mlieka

11. sep 2023

Ahojte moj syn ma 5 mesiacov, je to podla Vas skoro na krupicovu kasu?
Pripadne zapeka z Vasich skusenosti?
Lepok uz mame zavedeny z inych okolnoati, len skusam co na noc, ze by lepsie pospinkal.
Dakujem za Vase rady.

aliaray1
11. sep 2023

A co tak nemliecna kasa na noc? Skusala si uz?

barbora0308
11. sep 2023

Pokial mas lepok zavedny skusit mozes. Ja som krupicovu daval az troska neskor, kedze mal problemy s kakanim, zapekalo ho aj z ryzovej.

autor
11. sep 2023

@barbora0308 toho sa bojim len tak tak po dlhom case zacal pekne kakat 🙈

autor
11. sep 2023

@aliaray1 uprimne nie, porada by si mi nejaku? chcem nieco skusit lebo tieto nocne uz nedavam 🙈🥺

veron2811
11. sep 2023

Zdravím, my sme začali touto a malý ju má rád, dávame tiež na večer, až zasýti. 😇Začal práveže po nej pekne kakať.

barbora0308
11. sep 2023

@veron2811 ja som davala tiez tuto Hami a zarabala v UM 🙂 malemu chutila.

veron2811
11. sep 2023

@barbora0308 aj my tak v UM, plus aj tú ryžovu nemliecnu s banánom raz za čas.... Alebo klasika ovsené vločky vo vode povariť. 😇

petamich
11. sep 2023

krupicova kasa do mlieka pre 5 mesacne dieta, za mna skoro 🤷‍♀️ a teda nie nie je to zaruka, ze bude lepsie spat, kazdopadne ked uz musis/chces, tak by som to najskor otestovala cez den, lebo bolesti brucha na noc, no nic moc

tani777
11. sep 2023

Urcite jak pise @petamich ,najprv vyskusaj cez den,aby sa nestalo,ze "zabetonujes" kasou brusko a bude este horsie

abbey1
11. sep 2023

A dôvod prečo to vôbec chceš skúšať?

aliaray1
11. sep 2023

No u nas hipp alebo gerber velmi oblubene, hlavne bez, cukru.

autor
12. sep 2023

@veron2811 a ako Vam zacalo spavat po nej?

autor
12. sep 2023

@veron2811 odvar z ovsennych vlociek a do neho UM uz mame dlhsie ale nespi lepsie...

autor
12. sep 2023

@abbey1 nespi vcelku ani hodinu bez toho az nie som 4x pri nom, vzdy vypadne cumel alebo nieco 😑

autor
12. sep 2023

@barbora0308 od akeho veku ste mu to davala?

matkahelka
12. sep 2023

krupica je strasny prezitok. aj pre malych, aj pre velkych. nema ziadnu vyzivovu hodnotu, ziadne vitaminy, sluzi len na zabetonovanie zaludka. taketo dieta ma prijimat co najviac zdravych potravin- imunita sa predsa buduje v crevach. existuju omnoho zdravsie kase- pohankova trebars. ale sklamem ta, su deti, ktorym nech by si dala na noc cokolvek a kolkokolvek tak sa budit proste budu.

simca06022011
12. sep 2023

nie nedavala by som.. ako ju uvaris v UM? ;)ale aj tak, nie... kup kasu podla veku, my sme mali good night kasu, ale je to xy rokov dozadu uz, a od cca 6mesiaca. Moja ako cca 11mesacna dostala od babky krupickuuu, skoro ma svaclo, a prerevali sme celu noc... a to uz bolo velke dieta, nemohla spat, bolelo ju brucho, potom sa nevedela vykakat.. to bola hadam jedina hardcore noc co sme mali...
Podla mna ziadne odvary a neviem co fungovat nebudu, ak sa po hustejsom mlieku ktore zasyti viac budi, tak budenie nebude od hladu...

autor
12. sep 2023

@simca06022011 tak asi mu zahodit cumlik a obesit sa... ja si myslim, ze by to mohlo pomoct... odvarene vlocky moc sytejsie nie su je to len odvar ale nezahusteny nicim 🙈

barbora0308
12. sep 2023

Cca. od 7-8 mesiaca. Dovtedy mal ryzovu kasu, skusala som vsetky mozne kase, ci domace, ci kupovane od pohankovej po ovsenu, kukuricnu...nezjedol mi ani jednu. Nasledne mi uz nechcel jest ani ryzovu, tak vtedy som zacala davat krupicovu. Teraz ma 15 mesiacov a krupicova je stale jedina kasa, ktoru mi je ochotny zjest 😁.

simca06022011
12. sep 2023

ved tak kup, kasu urcenu pre vas vek,a lebo nejake good night mlieko...

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
12. sep 2023

https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/en-G...
taketo nieco napr., len my sme mali aj doslova mlieko, do flase som to robila 🙂

autor
12. sep 2023

@barbora0308 moj ma zajtra 5 mesiacov ale nieco na vecer uz musime vymysliet lebo podla mna je to hladom lebo ked o 3 alebo 4 sa napapa spi ale dovtedy je to zle 🙈

autor
12. sep 2023

@simca06022011 to nam Dr. ze az nemenim a davam ten Nutrilon, ktory davam, ze nemam spekulovat ked uz prikrmujem vsetko mozne kombinovat 😳🥺

enoula
12. sep 2023

Vobec to nemusi byt hladom. Su deti, co sa proste budia, nevedia prejsť z 1 spankoveho cyklu do dalsieho bez uspania, mozu byt zubky, môže spracovavat zazitky z dna, mozno len mama chyba, je toho milion...
A hlavne pre take malicke babo je kasa na noc riadna zataz, tak zvaz, aby ste nespali este menej nez spite... a ked uz silno chces skusit, tak mozno postupne nemliecne bezlepkove kedze su ľahšie na travenie a na 1x nie hned na noc ( kvoli moznej alergickej reakcii) podobne ako vsetky nove potraviny co bude skusat

simca06022011
12. sep 2023

nemas menit nic, len vecer das kasu :D ale podla mna ako sa tu pise, je to skoro..ved ja som ledva vtedy mala zavedene prikrmy pred malu

barbora0308
12. sep 2023

Joj no asi ta nepotesim, ale moj 15 mesacny sa stale budi vecer 3x na mlieko 😅...vypocula som si vsetky rady sveta a skusila mozne aj nemozne, nic ine nepomoze ako vyckat kym k tomu dozreje 😮‍💨☺️.

autor
12. sep 2023

@barbora0308 je pravda kazde je ine, skusim nemliecnu kasu ak nezaucinkuje budem cakat a dufat a verit, ze prosto raz prespi aj moje babo ako ine celu noc 🙈

misenita
18. sep 2023

Ahoj. Ak chceš zlepšiť spánok, tak skôr odporúčam pozrieť o spánku, kaše ti na spánok nepomôžu. Odporúčam lepsispanokbábätiek, nám to funguje už 1,5roka, či prednášky ci verejné dostupné informácie na jej profile na ig alebo webovej stranke. Ak chceš zaradiť mliečne kaše ako večeru, tak odporúčam pozrieť bez cukru, hodím ti dole obrázky 🙂 prajem veľa síl, viem aké je to psycho s tým spánkom 🤪🤯

misenita
18. sep 2023

@misenita napríklad, kde nie je cukor je to na obale zvyčajne 🙂