Kŕmenie bábätka na dovolenke

erikazefi
15. jún 2022

Dobr deň chcela dom sa spýtať ako ste kŕmili bábätko na dovolenke na pláži umelým mliečnom? Môže sa zarobiť ešte doma a mat ho zarobené na pláži alebo zarábať až na pláži? Dakujem

veronikahuli
15. jún 2022

Horúcu vodu do termosky, studenu do flase, a robiť čerstvé, neviem si predstaviť dať napr 2 hodinove odstate mlieko ktore je v horúčave malému 🤷🏻‍♀️

andrea_82
15. jún 2022

ja by som skôr dala mlieko do jednej nádobky a teplú vodu do termosky a zarobila až tesne pred podávaním.

vasaol
15. jún 2022

Presne dávkovač na umelé mlieko, termoska s vodou (najlepšie ta co ukazuje stupne) zarobiť podať.....

terez246
15. jún 2022

@erikazefi Neviem, aké veľké máš bábätko, ale my sme mali už väčšiu a nehrotili sme to s teplotou, jej to bolo jedno. Zarobili sme do nechladenej balenej vody, takej z reštiky. Bolo to najčerstvejšie, len teda tá teplota nebola 37, ak si tak zvyknutá. 😊

erikazefi
autor
15. jún 2022

@vasaol dakujem

erikazefi
autor
15. jún 2022

@andrea_82 dakujem

erikazefi
autor
15. jún 2022

@terez24 4 mesiace dakujem

erikazefi
autor
15. jún 2022

@veronikahuli dakujem

gabika128
16. jún 2022

Mám 3dlc termosku s horúcou , studenú dám priamo do fľašky a sušené mlieko v dávkovači. Chodím s tým všade a nemusím sa ponáhľať domov.

mareri
23. jún 2022

to som si vždy nakupila bio hotove jedla od sunaru a tam som ich iba ohriala. Je to najlepšie riešenie

erikazefi
autor
24. jún 2022

@mareri
@gabika128 áno už som si aj ja kúpila dávkovač a termosku budem to robiť aj ja tak...🤗