Ahojte malinka ma 9 mesiacov není dobrý jedak asi to bude zubami ktorých máme už 12 ale ja sa nevzdávam a dávam jej z ruky aspoň alebo nech si sa vezme a tak keďže z lyzicky nechce nič také tie kasovite veci nechce už vôbec z riedky h veci len jogurt a chcem sa opýtať ráno mame po zobudili cca. Do pol hodky mlieko a na raňajky jej vie celkom chutiť nedať jej po zobudili možno chlebík nakrájaný a zeleninu a potom mliečko ze nech si zvyká na papanie ? Tým ze tak zle papa už hľadám moznosti kedy by bola aj hladná aj si niečo zobrala a následne aj sýta.
Ďakujem
To mlieko by som jej nebrala. Najmä teraz v lete keď sú horúčavy
@tatiana234 určite jej mlieko nechaj. My máme 13m a momentálne viac menej fungujeme na mlieku skrz zúbky. Už keď vidí že má na stole obed a blizim sa k nej s lyžičkou dostane záchvat plaču.
@mili2016 u nás presne tiež tak. Aši jej mliečko nechám nevie mi toľko spávať ešte z raňajok a noc mi prespi celú tak hladná keď ss zobudi a hneď 7 odmeriek mlieka stiahne by asi nemala nervy na krmenie. Joj my už 3 mesiac skoro len na mlieku lebo za ten čas nám vyšlo tých 12 zubov 😂😂😂😂
Ja som mlieko nedávala asi od 7m. Odkedy mal zavedené raňajky, nevidela som dôvod na mlieko.
V 9m mal dva spánky, čiže ráno sa zobudil, do pol hodky mal raňajky, potom pred spaním mlieko. Po spánku (30min) mal desiatu, potom obed a pred ďalším spánkom trocha mlieka.
A nemusí ti jest kasovite veci, kľudne skúšaj blw metódu