Ahojte, chcela by som sa vás opýtať. Som prvorodička a veľmi by ma zaujímalo to že momentálne kojím 2-mesačnú dcérku na požiadanie. Takže tie intervaly medzi kŕmenia sú teda rôzne napr. niekedy vydrží 3 hodiny a niekedy zas po 1 hodine znova pýta. Moja otázka znie - kedy sa to približne ustali? Myslím to tak že bude papať dajme tomu každé 3-4 hodinky? 🙂
3-4 hodiny je príliš velka pauza pri dojčením dieťati. U nás to bolo okolo 3.5 mesiaca take 2-2,5 hod pauzy
@lucy081 do pol roka cca... určite začne skracovať časy nakoľko začneš dávať príkrm...je to veľmi malé bábatko, vôbec by som neriešila, že do kedy, stále by som mu ponúkala prsník ako si požiada...potom keď už bude prvá mrkva možno každé dve hodiny bude chcieť kojiť...
kazde dieta je ine... niekedy sa to neustali vobec a niektore su nacasovane pomalicky od narodenia. V kazdom pripade sa odporuca dojcit na poziadanie
@lucy081 no moje dojcene deti jedli po 3 hodinách až po roku kedy mali nejaký snack. Na kojene deti sa žiadny interval nevzťahuje, iba na UM, aby sa neprejedli.
A ked sme ležali nevydržali niekedy ani hodinu😅