Kozie mlieko - skúsenosti

28. jan 2022

Ahojte maminky,mate skusenost s kozim mliekom pre 5 mesacne babo?Mame totiz problemy s bruskom stale,teraz pijeme francuzske mlieko,predtym Kendamil a Nutrilon…chcela by som vyskusat to kozie mlieko,prosim Vas mate skusenost?Bolo lepsie po tomto mlieku?mylsim bolesti bruska a pod…dakujem

autor
28. jan 2022

samozrejme mam na mysli UM kozie mlieko

bubik6x
1. feb 2022

Vieš čo nemám potuchy ako je to s um ale viem z rozprávania mojej mamy že keď som bola bábätko tak mi dávala kozie mlieko, samozrejme ho nejako riedila to už si nepamätá ani ona, ja mám od narodenia intoleranciu laktózy takže preto a vraj bolo všetko ok, ale ak si skúšala protikolikove mlieko tak to nemá veľa laktózy v sebe ak by to bola intolerancia - pýtala som sa na to doktorky lebo sme mali podozrenie na to, ak sú to normálne koliky tak ich bude mať dokedy sa črevá poriadne nevyvinu, myslím tak min pol roka

adika84
1. feb 2022

My používame um kozie vola sa naše mlieko majú ho už aj v DM. Ešte je bambinchen ale to je dosť drahé. Ja toto mlieko používam už pri druhej dcére takže 3roky a chutí obidvom. Tiež sme mali problém s bruškom

autor
2. feb 2022

@adika84 aky problem ste mali s bruskom?koliky?a potom ked ste jej zacali dat kozie mlieko bolo vsetko ok?
@bubik6x dakujem,zatial som antikolikove mlieko neskusila,nasa lekarka to ma na haku ze este mu stale boli brusko…😡 tak chcem to uz nejak riesit aby chudatko uz nemal bolesti

adika84
2. feb 2022

No my sme mali problém s kakanim ale aj koliky. Ale hlavne sa nevedela vykakať lebo mala hustú stolicu a toto potom pomohlo

bubik6x
2. feb 2022

No je to tak že lekári ti povedia že veď to prejde, ale existuje x milión prípravkov ktoré môžu pomôcť, pri dcére som skúšala všetko a pomohol len kúpeľ a neskôr aj masáž bruška eterickymi olejmi a pri synovi trochu pomohlo zmena fľaše a cumlika ale ináč tie koliky aj tak ma len menšie a skúsila som všetko od výmyslu sveta a už som sa zmierila s tým že z toho vyrastie