Ahojte, zatiaľ mam male dieťa ktorému varím zvlášť, no ja korením jedlo, solim, používam rôzne koreniny, zmesy atď... Keď bude starší a bude jesť stravu akú my, tak odoberiem z jedla a jemu až tak neosolim nedám chilli atď... Otázkou je, od koľkých rokov ste dávali deťom presne to co vám? Ak ste teda mali korenene jedla. Nebavím sa o troške soli a troska korenia.
Viem ze to nie je zdravé ani pre mňa, ale napríklad kedy mu môžem dať kurací plátok a na to soľ korenie a napríklad sušený cesnak, papriku?
@muzktorypredalsvet keď nemáš čo k veci písať tak radsej nepis nič
Asi od 3 rokov. Ja velmi ani nesolim, ani nekorenim. Snažíme sa zdravo stravovať, aj keď nie vždy to ide.
@syslik81
@stanulienkat ďakujem ženy.. Aj my sa snažíme zdravo, jedine nezdravé sú asi tie ochucovadla 😁🙄 len keď pre mňa je to potom tske plane, ale určite nechcem malému dávať toho veľa. Syslik dobre si napísala, že nech spozná pravú chuť jedla ☺️ a potom postupne
@226lenka co písal? 🤣
ze mas dat kokain nech si zvyka ... deti sa nudia -su prazdniny
@syslik81 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Že máš dať do jedla kokaín
Preco je korenie, paprika, suseny cesnak nezdrave?
Nejak to nenam nastudovane ale tak laicky mi vychadza ze iba sol a vegeta su nezdrave. Vsetky ostatne koreniny su prirodne.
Ja som praveze nechala syna ochutnavat a skumat koreniny a bylinky uz asi od 1.5 - 2 rokov. On sam si povedal co mu chuti a co je uz prilis stiplave.
Ma rad cesnak aj cibulu - aj surove zje v malom mnostve. Papriku, rozmarinku, bazalku, majoranku, oregano. Korenie nema rad, s tym musim opatrne. Stiplavu papriku zatial ndavam, ale zopar indickych jedal dokaze zahryznut a zjest aj napriek tomu ze su stiplvave.
ja som nedavala asi do 2 rokov a po pravde nesolim vela dodnes.. radsej si sama prisolim .. ale cesnak ma rada ..rascu len drvenu a papriku vobec .. chcela som aby si najskor zvykla na chute jedla a nie korenin .. a az sa naucila jest vsetko vtedy som zacala miesat chute s koreninami