Kombinovanie jogurtu

kssssd779
5. jún 2023

Ahojte moja malá má 8m a rada papa city biely jogurt Hollandia Bio. Dávam jej ho s bananom popučeným, popučenou nektarinkou, s piškótami…. Ďalej ma nenapadá čo jej tam dať aby nemala to iste dookola.
Rozmýšľala som nad tým či by som jej tam mohla dať napríklad uhorku ako také fejkové tzatziki. Čisto iba uhorka a jogurt, poprípade pridám bazalku (tú už máme zavedenú). Môže byt teda aj ta uhorka či nie ?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
5. jún 2023

Môžeš pridať pomlete vlocky, džem, za chvíľu bude viac nášho ovocia ako maliny či černice.
Uhorka je ťažká. Ale ak je dobrý papakac tak skús.

minka201
5. jún 2023

Ovocie, chlebík, rožok alebo dať za lyžicu jogurtu do cestovín.

kssssd779
autor
5. jún 2023

@elizabet173 uhorku mame zavedenú a nerobí problém , preto ma to napadlo

kssssd779
autor
5. jún 2023

@pribinak nemala problém vôbec s uhorkou zje všetko čo vidí

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tiika
5. jún 2023

@kssssd779 možno postrúhané jablko, hrušku, podusenu mrkvu, popučené čučoriedky, namočené ovsené ovsené vločky

ls56
6. jún 2023

Ja davam do jogurtu este orieskove masla (kupujem v dmke), chia semienka davam tiez, lyofilizovane ovocie,v dmke predavaju aj pomlete musli pre deti… moja ma teda uz 1,5r skoro ale takto sme fungovali hned od zavedenia jogurtu… orechy su ale dost velky alergen,tak skus najskor len nech pooolizuje a uvidis ci jej nic nebude

bolarazjedna
6. jún 2023

Môj zo začiatku čistý ne ochutený jogurt nezjedol, tak som mu tam vždy orimiesala ovocnú výživu (slivkový, jablko s karotkou, jablko s marhulou, záhradnú zmes), zmiešala som v pomerne 1:1, resp tej výživy môžeš dat kľudne aj menej.