Koľko vody, alebo čaju pijú vaše deti počas noci?

agjg
24. jan 2012

Maminky,kolko vodičky,čajíku vám detičky vypijú za noc?Ďakujem za odpovede 😉

luciferkax
24. jan 2012

11mesačný je cca trikrát dojčený, neviem, kolko toho vypije, tri a polročný nepije, ale on sa v noci budil len do pol roka, odvtedy spí celú noc. čaj dávam, len ked v noci kašle

yvetulka
24. jan 2012

@agjg nas v tom obdobi bol dojceny len raz a to okolo piatej rano, medzitym nic, teraz ma 3,5 a nepije v noci vobec a ani nepil doteraz, len sem-tam sa zobudi nad ranom, ze je smadny, hlavne, ked spapa cez den nieco, po com fajnovo smadi. ale to je velmi vynimocne, raz za mesiac maximalne.

sewka
24. jan 2012

ahojte nas patrik ma 7 mesiacov stale ho kojim. cez den tak 2 az 3 krat ale uz papa aj vselico ine, ale v noci sa casto budi a musim mu dat prsko a za chvilku spime dalej, ked mu nedam dokaze plakat aj hodinu, kym sa zasa ukludni ,tak mu radsej dam nech si podudka a mame klud.ale spi so mnou lebo stale ho prekladat z postielky bolo hrozne aj 6,7,8 alebo kolko krat za noc. uz to raDSEJ ANI NERATAM. dufam ze ho to raz prejde a zacne normalne spinkat.
cajiku vypije malo ani vodu moc nechce neviem asi mu to mliecko staci co sa tyka tekutin.
neviete nieco poradit rada by som to zmenila skusali sme sice vselico aale zatial nic nezabralo na to nocne pitie.
nikedy ani nepije len dudka.
nemame dudlik asi si ho nahradza prskom

anjelicek26
24. jan 2012

@agjg - bud 150ml mlieka alebo 100ml vody... v noci sa 1x budi este...

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vierkasteffi
24. jan 2012

nas pije 2x po 150ml mlieka len rozmyslam či mu to nevymenit za čaj, mate skusenosti?
Neviem či by to bol dobry napad respektive či by ten čaj vypil kedze aj cez den mam problem do neho dostat hocijakym sposobom čaj ...

agjg
autor
24. jan 2012

@stvura
@yvetulka
@luciferkax Babenky,nemyslela som mliečko,náš mliečko v noci nepapá.Myslela som vodičku. 😉
@vierkasteffi Náš už mliečko nepapá,pije vodu. 🙂
@anjelicek26 Aj náš sa zobudí,ale pije len vodu,nie mlieko. 🙂
@sewka No,tak to sa budí často,aj kamoškyn bol kojený a tiež každú chvíli vstávala.Začala mu na noc dávať um a prespí jej celú noc. 😉

vierkasteffi
24. jan 2012

@agjg od kedy si mu začala davat na noc vodičku a kolko ti vypije?

agjg
autor
24. jan 2012

@vierkasteffi Malý mi v noci raz pil 120 ml.mlieka,niekedy ani to nespapal,tak som mu to vymenila za vodu asi v 10 mesiacoch. on sa teraz tak dva krát preberie,napije sa a spí ďalej.Lenže vypije aj 200 ml.vody. 😒

agjg
autor
24. jan 2012

@luciferkax
@yvetulka
@sewka
@anjelicek26
@stvura
@vierkasteffi Lenže náš drobec vypije aj 200 ml.vody za noc.Má to tak na dva krát.Teraz ma to ani tak netrápi,lenže bojím sa toho,že keď už nebude mať plienku,či sa v noci nebude pocikávať. 😒 On aj cez deň pije dosť vodičky.

mykky
24. jan 2012

Moja pije v noci čajík asi od roka. Ešte som jej aj nad ránom zvykla dávať aj mliečko, ale to si len do 13-14 mesiacov. Potom už len čajík a ten za noc vypije aj 200ml, ale niekedy ani 50 ml. Ona sa len začne mrviť, trošku si postuká, ja sa zobudím a dám jej čajík na spánok, vypije a spí ďalej...

slavinka9
24. jan 2012

@agjg ahoj...nasa ma rok a pol , vecsinou prespi celu noc, ale niekedy sa budi a vtedy za noc vypije aj 400ml caju. ma ho poruke takze sa napije aj sama a ked ho nemoze najst tak na mna zakrici tak, ze mam tlak asi 200/100 😀 .

agjg
autor
24. jan 2012

@slavinka9 No,to si ma potešila 🙂 Len ako som písala,ja sa bojím toho že keď ho odnaučím od plienok,tak sa bude pocikávať v noci 😖

sewka
24. jan 2012

a gjg ,;neviem ci som dobre pochopila davala mu um?

kamilka22
24. jan 2012

@agjg moj syn vypije cez den okolo 1,5 l tekutin. Teraz som ho "odplienkovala", cez den plienku nepotrebuje, ale na noc a cez poobedne spanie este ano. Limitovat ho s tekutinami nebudem. On mi totiz aj vecer v pohode vypije pol litra vodicky a aj na noc ma v postielke flasu s pitim. Budi sa niekedy nad ranom o piatej, napije sa a spinka dalej. Nocne pomocovanie vraj teraz riesia lekari az od 8 rokov. Rano ma syncek tak cca 5 kilovu plienku 😀 . Myslim, ze sa najprv zbavime tej plienky cez obed /uz ju mal raz aj suchu/ a nocnu riesit nebudem, pride to samo.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavinka9
24. jan 2012

@agjg toho sa neboj podla mna. nasej sa uz parkrat podarilo mat rano suchu plienku, ale prve ked otvorila oci hned kricala kakaaaaat 😀 . tak sme utekali a ona cikala a cikala a cikala... 😀 😀 😀 .

agjg
autor
24. jan 2012

@sewka Nie,nie,um ako umelé mliečko 🙂 Ale si ma pobavila 😀 Ale môžeš skúsiť aj ten um,to určite prespí celú noc.Iba srandujem🙂

agjg
autor
24. jan 2012

@slavinka9 No,tebe sa apon pýta,ale naš má z nočníka hotovú paniku... ☹ Naša plienka má ráno 10 kg.

agjg
autor
24. jan 2012

@stvura On by od šiestej asi bez vody nevydržal,a v noci to duplom.Teraz má rok,tak by bolo ťažké odsledovať kedy chce cikať.Ale časom určite budem musieť nejako sledovať to cikanie.Ďakujem za radu 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
agjg
autor
24. jan 2012

@kamilka22 Náš má len rok a ešte sa dokonca aj hnevá s nočníkom 😒 Ranné plienky sú u nás tiež tááááké ťažké,až hrúza.Ja sa ho skúsim odnaučiť v lete.A tiež cez deň vypije tolko vody,niekedy viac ako ja 😀

kamilka22
24. jan 2012

@agjg tak to mas doma este drobca, mas cas aj dalsi rok a ak bude sikovny, tak v lete je idealny cas, len ho netreba do nicoho nutit. Drzim potom palce.

sewka
24. jan 2012

myslis umele mlieko?

sewka
24. jan 2012

davam mu vecer um. mlieko na dobru noc a potom este aj prsko lebo inak mi nezaspi to sme uz skusali a nic

vulka
24. jan 2012

Keď mal syn rok, tak už v noci nepil(mlieko) a nepotreboval ani nič iné.

slavinka9
24. jan 2012

@agjg no pyta sa asi mesiac....dovtedy vzdy hodila taku spiatocku, nocnik ani pocut to sa jej nedali ani nozky ohnut 😝 . potom sme kupili redukciu na vecko tak tam cikla asi dva krat a dva mesiace zas ani za svet...som ju nechala tak a dosku vystavenu v kupelni a raz sama od seba ze si chce sadnut a odvtedy uz sa pyta 🙂 .ale este stale niekedy pride povie ze kaka a da to do plinky ani za svet vyzliect....ale neva sak ju to zas dufam prejde 😎

slavinka9
24. jan 2012

@agjg tvoj krpec ma este len rok podla mna ma casu dost na pytanie... 😵 ved on nato pride.. 😉

zuzanockamt
24. jan 2012

@agjg vodu ani caj v noci nepije 🙂 ... pije mlieko, zobudi sa raz a vypije cca 240 ml ... a pred spanim tiez mlieko - cca 210 ml ... a ma 16 mesiacov

monikapalo
26. jan 2012

@kamilka22 mozem sa opytat, ci mate na flasi este klasicky cumel, alebo pije uz cez naustok aj v noci ?