Ahojte,chcem sa opytat kedy ste davali detickam pit ked ste im davali prikrm,prd alebo po papani? Ja dam malej napr.vecer kasicku a ked jej chcem dat este MM aby sa napila uz nechce.Tak skusam po lyzickach ale vypluva to.No a ked jej dam pit pred papanim neustriehnem kedy ma dost prdneho mliecka aby sa nenapila vela a potom nechcela papat prikrm.Kolko vlastne potrebuje tekutiny pri prikrme 6 mesacne dieta?
@prasiatko30 no a nebude smadna ked jej dam len tu kasu a nedam jej napit?
@lusia222 vsak ale prave preto ti hovorim ze tu kasu jej nedavaj tesne pred ulozenim do postele tak hodinu pred zacatim nicneho ritualu jej das kasu potom este ju trosku zabavis, okupes, prezlecies a tesne pred ulozenim do postele das mlieko
@prasiatko30 ved ano,kasu nema tesne pred spanim.ale aj tak som myslela ze ked papa tuhu stravu mohla by to aj zapit.
@lusia222 tak jej skus ponuknut vodu cistu ale mlieeko je pre nu predsa ako strava to naplni tiez este dost
@lusia222 inaksie zbytocne sa trapis tak ako povedala jedna kocka predo mnou ak ti nepije tak asi nepotrebuje klidek
Je to ozaj tak, že keď je dieťa smädné vypije aj vodičku? Ja synčeka stále dojčím a prikrmujem zeleninou už aj ovocím ale nechce ani čaj ani vodu. Keď mu dám fľašu hrá sa s cumlom a celý je potom mokrý, a lyžičkou max. tak 5 malých detských lyžičiek potom už všetko vypľúva.
@lusia222 nedavaj to hned jedno za druhym najprv jej daj kasu a potom po hodinke - okup, prebal priprav na spanie a potom jej das mlieko -naraz je to na nu asi velmi vel uvedom si ze zaludok 6m dietata je dost malicky