Koľko príkrmu prvé dni?

30. okt 2024

Ahojte. Vedeli by ste poradit, lebo nikde som sa nedocitala. Ci mam zavadzat prikrmy popri um tak, ze v case ked ma jest mlieko mu dam m prikrm a naslesne hned plnu davku mlieka? Lebo uz sme 3. Den na prikrme mrkva a babo by zjedlo pokojne aj pol salky, ale citala som, ze ma len ochutnavat a nie sa najest.... cize dam tak 5 - 6 lyziciek a potom dam plnu davku mlieka a to aj vypije. Robim to spravne? Vdaka.

autor
30. okt 2024

Keby to bolo v rezii baba, tak ono papa viac ako tyfh par lyziciek, lebo potom ide plac od hladu a dam mu mlieko. Ci mam nechat babo nech zje kolko chce?

really8
30. okt 2024

Daj kolko zje. Ale zase tak nejak pocitovo sby ho nebolelo brusko. Ja som davala hned po zobudeni kym bol apetit a potom ak pytal este mlieko po nejakej pauze.

lucia13022023
30. okt 2024

Nikdy som nelyzickovala. Proste som dala toľko, koľko zjedol. Co bolo vždy plná miska a našťastie je z neho doteraz dobrý jedák, a nemal nikdy problém s bruškom.

autor
30. okt 2024

@lucia13022023 moje male je hlados od narodenia, uz je na davkach 1250 ml umu denne, ma aj dost kil. Tak skusim dat tolko kolko zje a uvidime ci potom bude pit tolko mlieka.

autor
30. okt 2024

@really8 skusim to tak aj ja, lebo je to velky hlados.

really8
30. okt 2024

Aj moj tak. Pri prvom som jedlo vazila. Mozno ti to pomoze mat trosku prehlad kolko zjedol a budes mu vediet navysovat porcie.