Ahojte. Vedeli by ste poradit, lebo nikde som sa nedocitala. Ci mam zavadzat prikrmy popri um tak, ze v case ked ma jest mlieko mu dam m prikrm a naslesne hned plnu davku mlieka? Lebo uz sme 3. Den na prikrme mrkva a babo by zjedlo pokojne aj pol salky, ale citala som, ze ma len ochutnavat a nie sa najest.... cize dam tak 5 - 6 lyziciek a potom dam plnu davku mlieka a to aj vypije. Robim to spravne? Vdaka.
Daj kolko zje. Ale zase tak nejak pocitovo sby ho nebolelo brusko. Ja som davala hned po zobudeni kym bol apetit a potom ak pytal este mlieko po nejakej pauze.
Nikdy som nelyzickovala. Proste som dala toľko, koľko zjedol. Co bolo vždy plná miska a našťastie je z neho doteraz dobrý jedák, a nemal nikdy problém s bruškom.
@lucia13022023 moje male je hlados od narodenia, uz je na davkach 1250 ml umu denne, ma aj dost kil. Tak skusim dat tolko kolko zje a uvidime ci potom bude pit tolko mlieka.
@really8 skusim to tak aj ja, lebo je to velky hlados.
Aj moj tak. Pri prvom som jedlo vazila. Mozno ti to pomoze mat trosku prehlad kolko zjedol a budes mu vediet navysovat porcie.
Keby to bolo v rezii baba, tak ono papa viac ako tyfh par lyziciek, lebo potom ide plac od hladu a dam mu mlieko. Ci mam nechat babo nech zje kolko chce?