Koľko príkrmu má zjesť 7-mesačné dieťa?

23. apr 2024

Dcéra, do 6 mesiacov výlučne dojčena. Zatiaľ sme zaviedli zeleninu, lepok, žĺtok. Zje max 50 g prikrmu. Je to dostatočné? Teraz ma skoro 7.

angel993
23. apr 2024

Moje dieťa do roka jedlo maximálne 5 lyžičiek. Tiež sme začínali po ukončenom 6. mesiaci. Nedávala som podľa tabuliek, proste zjedol koľko chcel. Až po roku sa rozjedol.

jonnie
23. apr 2024

A keď nezje podla tabuliek, ako to chceš do neho dostať? Joj, toto ma v živote nenapadlo, že vážiť prikrm...zjedol, koľko chcel...neboj, ak ak výhradne dieťa, nič sa mu nestane, práveže je to prospesnejsie ako tlačíme do nich stále niečo. Užívaj čarovné momenty a nerieš...jedlo si vypýta.

bubuzu
24. apr 2024

Moja má akurát sedem mesiacov, dojčená. Zje tak max dokopy jednu lyžicu za deň. To je koľko,5 g možno? Nesilim to,teraz je to skôr o ochutnavaní, mlieko je stále hlavný zdroj potravy.

lucia13022023
24. apr 2024

Prikrmy som vážila asi prvý týždeň aby som vedela koľko cca spapa, zjedol hneď plnú misku co bolo 150g prikrmu. To by sa tiež nemalo, malo by sa dávať po troške kvôli reakcií a brušku atď.. Ale keď mu chutilo a videla som ze nemá ťažkosti dala som. Neriešila som co by sa malo. Tak isto keby papa 50g, neriešila by som co by sa malo ale počúvala svoje dieťa.

hederamonstera
24. apr 2024

Kolko chce

michaela789
24. apr 2024

Je to prikrm, nie hotový chod - tým je pre dieťa v tomto veku stále mlieko. Ak vypije dosť mlieka, prikrmu stačia aj dve lyžičky a je to úplne okej. Nemusíš sa stresovať.

majlo1234
24. apr 2024

Do roka je vyzivovane hlavne mliekom, takze je to jedno

nikpa
24. apr 2024

Nikdy som nevážila jedlo pre deti. Co sú to kulturisti v objemovke alebo co?! Veď dám koľko chutí, koľko si pýta.