Ten nas ma 10 mesiacov ale odkedy sme zacali s prikrmami maso nema rad. Zje to len ked je zmixovane so zeleninou ale ani to nie prilis vela. Davam masko 1x denne, kazdy den ale iba tak za 2 male lyzicky. Neviem ci je to dost.
ja davam každy den na obed..striedam kuracie, zajacie, morcacie...so zeleninou, zemiacik alebo ryža...vsetko spolu, pucim to..a masko asi 50g? take male kusky som si spravila.každy treti den zltok
Moj maso neje,teda sem tam trosku.nema ho rad,len ked pomeliem a urobim gulicky.ale nenutim ho ,my s manzelom maso skoro vobec nejeme a vysledky ma dobre
4x do týždňa mäso - cca 30-35 gramov, 1x strukovina, 1x zltok a 1x taky vegetariánsky🙂
Tak 3-4x do tyzdna, nemam to presne nalinkovane...davam mu casto aj vajicko vo forme placiek alebo zapecene so zeleninou, syry, strukoviny...ak ho nema velmi rad tak skus aj ine varianty bielkovin, prip na desiatu jogurty, na olovrant kusok syra a obed mozes mat aj bez masa
Dakujem za rady. Vidim ze s maskom to nie je take zle co robime... Skusala som vajicko ale to uplne neznasa. Ak aj nieco do neho dostanem zamaskovane v zelenine, tak to neskor vyvrati a on nikdy nevracia tak som s vajickom prestala ale skusim znovu ked mu zacnem davat to co jeme my od prveho roka.
Syry a jogurty sme este nedavali, akurat idem s tym zacat.
Ja dávam mäso 8,5 mesačnej tak raz za tri týždne. Neviem si predstaviť dávať takému malému bábätku každý deň, to je proste veľa. ALE - každý deň má nejakú strukovinu s obilninou.
@andreatytler nemusí papať masko keď mu nechuti, mizes dávať častejšie vajecny zltok