Koľko mliečka pije váš 10 mesačný drobček?

pusinka263
5. mar 2015

Kolko mlieka umeleho alebo materskeho vypije vase 10mesacne dieta?nasa mala vypije okolo 700 ml za 24h. Papame rano mliecko,ked ranajkujem ja tak jej dam clebik s maslom...chce, o 3h jablcko alebo vyzivky,potom o taku hodinu hodinu a pol zas mliecko...potom jej davam nieco varene a tak o hodinu dve mliecko...v noci chce 2x a vypije 2x150ml...ako ste na tom vy?

safranca15
5. mar 2015

Ja som mojej davala od 10mes uz kravske a vypila flasku cez den a flasku ked isla spat a flasku v noci cize za den 750ml

siska53
5. mar 2015

@pusinka263 ako 10m.bol este na MM,to pil 2-4x za 24h. V 11.m.bol kvoli mne odstaveny,to pil rano 240ml UM, no a bud mal 90-120ml len pred vecernym spanim alebo aj popoludnajsim. Lebo na olovrant mal jogurt a na veceru mliecnu kasu.
U dcerky voobec netusim ta sa v tom case dojcila na poziadanie,ona na rozdiel od braceka mala radsej MM ako prikrmy (bracek zas naopak).

rinora
5. mar 2015

Ahojte pripajam sa maly ma 10mesiacov maly vypije rano 150ml vecer pred spanim takisto 150 a este aj dvakrat v noci po 150 a sice aj keby uz v noc nakoze nemal co vravia doktori, aj na to to nie je vela pretoze aj na krabicke mliecka sa pise ze kludne odporucana davka je 750ml myslim ze kazde babo si reguluje samo ci mliecko este potrebuje a chce a samo si povie stop.

zabina27
5. mar 2015

@pusinka263 nas ma 9,5 mesiaca, pije rano, na olovrant a na veceru po 210 ml, vecer mu do UM zarabam riedku kasu, obcas sa stane, ze v noci sa zobudi a zaspi az po mlieku, ale to len malokedy, cize cca tych 700 za den (uz zarobenych UM), na desiatu ovocie, na obed zeleninu, maso a podobne