Klasická krupicová kaša s mliekom

14. apr 2024

Ahojte je podla Vas trufale namiesto vecerneho UM dat klasicke mlieko a krupicu ziadne Hami atd.? Ci tk radsej skusit rano? Vcera mal rok.

patka06
14. apr 2024

Krupica je ťažká na žalúdok, na noc by som určite nedávala

stanislavicenka
14. apr 2024

Trufale je uz len sa to opytat. Toto spojenie je ako beton do zaludka. Pre jednorocne dieta urcite nie.
Moje deti su o dost starsie, a krupicovu kasu robim velmi striedmo a pocas dna, aby ju skutocne mohli stravit.

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

A ja zase robím často na večeru kašu, nie o 20tej, ale o 18tej zjedia a o 20,30 idú spať. Jedli od roka a aj pili kravské mlieko od roka

mimicka2013
14. apr 2024

My sme krupicovu kasu jedli vylucne na veceru.
@stanislavicenka chvalabohu sa to moja mama netrufla nikde spytat lebo take premudrene osoby ako ty by ju odradili od najlepsej deckej vecere😅

kp7333
14. apr 2024

aj moje jedli v tom veku riedku krupicovu kasu na veceru.

pralinka86
14. apr 2024

Skusat nove veci, potraviny na vecer/noc je trúfalé
Nevieš ako dieta zareaguje a moze aj nemusí to byt dobre

rozculena
14. apr 2024

ja sa tu nestačím čudovať niektorým otázkam a odpovediam.........vážne rozmýšľam nad tým,ako to,že ja a moja sestra sme prežili detstvo,keď neexistoval internet.Ako je možné,že prežili všetky deti v mojom okolí.....a tie deti teraz chodia na koňa ...........

luccija
14. apr 2024

To mu sprav radšej ovsenú kašu, alebo ryžovu

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

@pralinka86 predpokladám, že dieťa už jedlo aj cestoviny aj mliečne potraviny a pozná aj mlieko, aj múku, krupicu, cukor, maslo.

cimage
14. apr 2024

Volakedy vsetky deti mali krupicovu kasu na veceru. Ja si pamatam ako moja sesternica vzdy vecer po kupani mala riedku krupicovu kasu a ja som ju dojedala. To mala okolo roka. Najskor ju skus dat cez den a uvidis ako zareaguje, ak ok, tak potom mozes aj na veceru.

veronika2316
14. apr 2024

Dávala som a nemali s tým problém...

autor
14. apr 2024

@patka06 dakujem

autor
14. apr 2024

@cimage skusim ano mne mama davala tiez vecer a ze som prespala ako babanko az do rana

nikpa
14. apr 2024

My sme jedli ako deti na večeru krupicnu kašu a ešte aj s grankom a s maslom 😋 aj moje deti jedli, mladší asi od roka na večeru kašu z fľaše. A aj teraz si hocikedy vypýtaju. Nikdy im nebolo zle ani ťažko, ja mam s tým dobrú skúsenosť. Akurát nove veci sa nezavadzaju na noc, skus dat najprv inokedy ako pred spaním. A uvidíš, či sadne alebo nie.

saska.j
14. apr 2024

Ja som dávala môjmu ročnému aj teraz ju máva často na večeru a žiadny problém. Ja napr som krupicovu kašu nejedla nikdy cez deň len večer

stanislavicenka
15. apr 2024

@mimicka2013 tak si pozri aky ma vplyv ta "najlepsia" detska vecera na zaludok dietata. Ano, kedysi to davali many detom, dokonca cez flasu, to neznamena, ze je to skutocne najlepsia volba. Ani dnes neperies v potoku, alebo nevaris na ohni.

mimicka2013
15. apr 2024

@stanislavicenka mas uplnu pravdu. Je to uplna trufalost krmit deti v 21 storoci krupicovou kasou na veceru ak ani len uz v potoku veci sa uz neperu.

autor
15. apr 2024

@saska.j ja tiez 🙄