Kedy zaviesť kašu?

12. jan 2024

Prosím vás, syn bude mať o 10 dní 5 mesiacov, pozná už 6 druhov zeleniny a z ovocia hrušku, krásne vie všetko spapať, vyše mesiaca mi prespal celú noc a posledné dni sa budí čím ďalej tým skôr, najprv pred šiestou, potom o piatej a poslednú noc už o štvrtej bol hore že je hladný. Myslíte že je vhodný čas dať na noc kašu? Je mi jasné, že je málo sýty na noc len sa trochu bojím či je ok zaviesť kašu pred 5tym mesiacom.

petronellla87
12. jan 2024

Ono na niektorých kasiach píšu že sú už od 4.mesiaca, ale ja by som takemu malickemu na noc kašu nedavala aby mu náhodou nebolo ťažko a nebolelo ho bruško. Naša ma skoro rok a kase davam na raňajky alebo na olovrant.

bolarazjedna
12. jan 2024

My sme napr na lekárske odporúčanie začínali prikrmy práve s kašou, po ukončením 4.mesiavi. Kašu dostal na večer, a po 3 dňoch som začala zavádzať zeleninu na obed. Takže myslím si, že neurobíš zle, keď skúsiš kašu na večer.

enoula
12. jan 2024

Mozete dat 2x zeleninovy prikrm, aj na večeru
S kasami mate cas podla mna, estw je malicke dieta..
Budenie/spanok sa meni, nemusi to byt stale len o hlade. Moze to byt spankova regresia, zuby, ci len, ze chce mamu, cu viac vnemov cez den, nejaky milnik co dokazalo...