Caute kocky, nas drobcek bude mat zajtra osem mesiacov a zatial papa rano dve mliecka, potom obed - tuha strava, potom opat dve mliecka a vecer krupicu. Mlieckom rozumejte kojenie a dokrmovanie UM. Tak mi prosim poradte kedy je cas davat dalsiu tuhu stravu :-I Lebo vsade pisu ako s dojcenymi a ako s nedojcenymi babatkami, ale ako to zaviest polodojcenemu ... to neviem. A papa nam vsetko ... zelenina, masko, ovocie ... az mam pocit, ze keby som pomlela klince, aj tie by zjedol 😀 ... a zubky este nemame.
A vlastne ked uz mam pridat druhu tuhu stravu - tak kedy? A co? Ovocie, zeleninu ??? Boooze, to prikrmovanie je hotova alchymia 😝
8 mesacne uz davno moze ovocie aj chlebik, bezvajecne cestoviny na desiatu a olovrant
@svenka
@katkas1
@saska.t
@xenicka13 ahaa no olovrant nam bude viac vyhovovat ako desiata 🙂 teda skor taky neskory olovrant - namiesto cistej davky UM 🙂 pecivo mu nedavam - ako som pisala - zatial zuba ani jedneho 🙂 len ma zarazilo, ze nikde neviem najst nejaky poriadny clanok o scheme zavadzania prikrmov .... idem este nakuknut do knih ... 😒
ja som davala na desiatu struhane jablcko, potlaceny banan 🙂