...ahojte mamicky... mam takmer 5 mesacnu dcerku, ktoru stale vylucne kojim... este neprikrmujeme, no podavam jej cajik a vodicku zatial len lyzickou alebo kvapatkom, ked z lyzicky nechce... kedy by som jej mohla zacat podavat tekutiny z flase? ide leto a horucavy, vodicku treba... ostat este pri lyzicke? nechcela by som, aby sme mali kvoli flasi problemy s kojenim, preto sa pytam... dakujem za rady... 🙂
@papricka33 ...a kedy? od akeho veku? a nebol problem potom s kojenim?
@zuzipap nie, neboj. najdes rozne pohariky. Ja som mala z DM, ale nejake ma tusim aj Avent. Ja som sa snazila cim skor ich naucit srkat z poharika. Pri syncekovi som mala tu Avent Flasu, ktora vraj tak neohrozuje dojcenie, ale jednak sa natrapik Kym sa z toho napil, a ked tak rozmyslam, aj sme mali trochu vacsie krizy ako pri Dcerke, takze som radsej zaradila hned poharik. Srkalku by uz tvoja mala mohla v pohode zvladnut 😉
tiež som sa nad tým včera zamýšľala, že ako dopĺňať vodu, keď začneme prikrmovať. a čo som čítala, tak skúsime pohárik rovno. fľašu určite nie
@zuzipap take velke dieta s tym uz nema problem. Nas sa naucil ako 4.m.a v pripadz potreby vedle vypit z flase a nasledne bez problemov pil z prsnika...
Mala bola ina ta sa odmietala naucit pit z cohokolvek ineho ako z prsnika takze ta sa az v roku naucila..
Alebo vyskusaj ju ucit pit z poharika so sosacikom alebo aj normalneho.
...dakujem vam velmi krasne... 🙂 vyskusam teda ten poharik so sosacikom... 🙂
@zuzipap dojcenemu dietatu pokryva potrebu tekutin mm. Nemusis donho liat dalsie decilitre vody. A ak predsa chces davat vodu, tak z obycajneho otvoreneho pohara - vyskusaj, co bude vyhovovat. Moja od zaciatku pije z beznych poharov, niektorym detom vyhovuju poldecaky :D
Flasa s cumlom, sosakom, slamkou a pod MOZE pokazit prisatie. Ja som bola v tomto dlho striktna, ale cca v 15-16m som obcas dala napit cez slamku a takmer kazdy den mala vyzivu v tych sackoch, co treba cucat. A veru jej to prisatie pokazilo, nastastie stacilo tento rusivy element vyhodit a uz je opat dobre.
My mame poharik so sosakom s obycajnej flasky nevie pit a tu si pekne aj pyta ked ma malo .. super je to
@zuzipap tiez som kojila do 6 mesiacov, az potom zacala s prikrmami, moja nemala ani dudlik. Takze okolo 5 mesiaca som kupila flasu s naustkom avent premium a krasne sa z neho naucila pit. Z flase musi vodu tahat, inak netecie, takze sa ani neobleje. Este nemala rok a pila z obycajneho pohara. To bola nasa jedina flasa, odporucam ;)
Ja som pri oboch detoch presla rovno na poharik so sosacikom, alebo slamkou a neskor uz len poharik 🙂