Kedy začať ochucovať jedlá 8,5-mesačnej dcérke?

doda8
28. sep 2019

Ahojte, idem sa opýtať mam 8,5 m. dcérku a chcela by som vedieť či už alebo kedy môžem trochu jedlo ochucovat? Nehovorím ze soliť ale také koreniny ako kmín, červená paprika, bazalka, bobkový list, cele korenie..kľudne doplňte, aj iné koreniny ktoré by som už mohla používať. Ďakujem

arcticcode
28. sep 2019

Podla mna paprika je tazka, to iste cesnak. Ostatok pouzivame od deviateho mesiaca v rozumnom mnozstve

ukulela
28. sep 2019

@doda8 maly ma skoro rok, ja davam len bylinky - petrzlenovu vnat, trocha bazalky a pod. cervenu papriku som dlho nedavala ani prvemu. cierne korenie tiez nie .... trosku rasce ano. ja nejako necitim potrebu korenit, to dieta nema nastavene chute ako dospely, zje take, na ake ho naucim.

saskia_98
28. sep 2019

Ja davam aj vegetu ale ja mam domacu bez glutamanov a soli. Kludne davaj vsetky bylinky co davas len opatrne s ciernym korenim.

evittam
29. sep 2019

@doda8 Od prvých prikrmov som používala rascu, bylinky, aj stipku soli-rozumej na prikrm na 2-3dni. Postupne aj ine koreniny. Domaca vegeta,... Od roka deti jedia to co my, nevaríme zvlast.

hettinka
29. sep 2019

Do roka som nesolila vôbec, ani bylinky, koreniny. Potom postupne áno, ale minimálne množstvo. Rovnaku stravu s nami od 3 rokov. Výnimka bola 1-tyzdniva dovolenka pri mori, kde som na polpenzii vybrala niečo diétne a dala deťom (ryža, cestoviny, parená zelenina, kuracie, vývar)
Vegetu nepoužívam ani pre dospelych, domácu nemám.

vieronika14
16. nov 2019

@doda8 ahoj ja pozivam rascu, fenykel, aniz a bobkovy list pre 8 mesacnu, niekedy