Kedy začali vaše deti pekne papať?

18. nov 2020

Ahojte,
kedy sa cca vasi drobci naucili pekne sami papat? Syncek ma 20m a snazi sa aj sam aj mu obcas pristrcim ja lyzicku, ale teda dobre ze ho po obede nemusim okupat 😂

lenuska9999
18. nov 2020

U nás je to tak isto. Má 14 mesiacov a trhá mi lyžičku z rúk, lebo chce papať sám.. aj ho nechám , ale potom ho musím celého poumývať, poprezliekat a vyčistiť stoličku a kuchyňu 😀

autor
18. nov 2020

@lenuska9999 my mame kazdy lyzicku... hej aj stolicku umyt, niekedy aj mna 😂

ivula0807
18. nov 2020

Nasa mala jedava sama od 15 mesiacov. Teraz ma dva a pol roka a musim povedat, ze aj teraz po jedeni je po nej neporiadok, aj ked uz je to vyrazne lepsie, pretriem stolik, umyjem malej usta a ruky a hotovo. Samozrejme, ak je na obed taka paradajkova polievka alebo omacka tak to musim aj prezliekat lebo to je vsade 😆

nini1010
18. nov 2020

Moje prve dieta na 7,este pek e papat nezacala 😁 moje druhe dieta ma rok,tiez este nezacalo 🤷‍♀️ niektorym detom proste staci ku prospievaniu menej.

lauriema
18. nov 2020

Moja Laurinka ma 9 mesiacov a snazi sa sama papat ale je to katastroooofa vsade jedlo po zemi 😀😀😀😅🤭

jami33
18. nov 2020

Dcéra mala rok keď jedlá ako tak pekne sama, ale tak tri lyžičku a mala dost...syn má rok ale samého ho jesť nenechám lebo on je taký hlados že chce jesť hneď celú misku a nakoniec nezje nič lebo je všetko na zemi. Tak asi to záleží od dieťatka.

radkaradix
18. nov 2020

nas ma 22 m a nenecham ho teda este jest sameho obed.. ;) vidim, ze este nie je na to zrely. ved len teraz sa naucil jest kusky masa, doteraz som mu mixovala :D

katulienkax
18. nov 2020

nasa ma 6 rokov a je horsie ako ked mala 3 roky 🙂 takze odpoved, az kym nevyrastie z toho babrania, keby som ju nedokrmila je na tom velmi biedne, co uz

alexandra2468
18. nov 2020

Moja ma 11m a chce si vzdy “vyliat” cely tanier/misku do ust.. takze ju nenechavam jest samu zial.