Kedy vám prestalo dieťa piť mlieko v noci?

mikitilik29
1. aug 2024

Ženy, mam 23 mesačnú dcérku a ta ešte do teraz vypije 300ml mlieka v noci 🙄 cez deň normálne všetko papa ale aj tak si vypita 3x denne mlieko, plus aj v noci. Niekedy je tak ze spi skoro celu noc a až nad ranom si vypita 150ml a niekedy vstane o pol druhej a nad ranom. Pri staršej dcére som to neriešila, lebo prestala piť mlieko od roku a pol. Ale pri tejto neviem ako to obmedziť. Ona tak strašne začne vrieskat ze chce mlieko ze to je neúnosné.

4stanka4
1. aug 2024

@mikitilik29 Nepoteším ta, moja pila mlieko do 3 rokov. Potom sme šli na dovolenku a tam sa oducila. Nechcela ani vodu ani čaj len mlieko.

anshelia
1. aug 2024

@mikitilik29 obidve deti prestali piť v noci vtedy keď som im ho ja prestala dávať 😉

katica06
1. aug 2024

@mikitilik29 v 9.mes

really8
1. aug 2024

@mikitilik29 v roku som skoncila s mliekom ja. Chvilku nahradzal vodou ale uz ani to.

petronellla87
1. aug 2024

@mikitilik29 okolo 1 roka

simsalabim
1. aug 2024

Obe dcery v necelych 6.mesiacoch.

patka06
1. aug 2024

v 6 mesiacoch mlieko pred spaním a potom medzi 5 - 6 ráno

vladi4444
1. aug 2024

Ahoj, my sme jej ho prestali dávať. V tomto veku už mlieko v noci nepotrebuje, je to len zvyk. Tri noci boli hrozné ale zvykla si.

jamimo
1. aug 2024

@mikitilik29 kamrátkin syn v 6 rokoch, ale to si asi nechcela počuť. Ja tvrdím, že ty určuješ hranice....

vkatush
1. aug 2024

Môj prestal po roku, vypil večer a potom až ráno.
Ale teraz znova na 1.5 roka si pýta, zväčša presne okolo tej 2 nad ránom.
Ak som hore, urobím, vypije a hneď spí.
Ak spím, tak mu poviem, nech spí tiež. Niekedy zaberie, niekedy musím vstať 😂
Vravím si, že je leto, teplo, asi mu chýbajú tekutiny v noci, prejde to.

matkahelka
1. aug 2024

@mikitilik29 nedat a hotovo. pije zo zvyku, nie od hladu. povrieska jednu noc, dve, 5 noci a zvykne si. to je uplne bezna prax pri oducani. len musis to vrieskanie vydrzat. a odpovedam na otazku - obe deti vtedy, ked som ich odstavila od nocneho dojcenia. starsiu v 13mes., mladsiu v 6 mes. a ano, tiez vrieskali v noci. vydrzala som tych par noci. odvtedy prespali cele noci.

kosicanka2018
1. aug 2024

@mikitilik29 nas asi ked mal 7-8m. Na veceru kasicku a do rana spinkal bez mliecka uz