Ahojte mozem dat svojmu 5 mesacnemu nekojenemu babatku kukuricne chrumky ? Papá už aj prikrmy.. Resp. kedy ste zacali davat vy ?? dakujem za rady
idealna zabavka pre babo, a precvicenie chrumkania a samostatneho krmenia. mozno niekto bude mat vyhrady, ze kukurica je GMO.
jasne, ze mozes. podla mna je to najlepsia zabavka do kociara. je s tym sice trocha bordel, ale tie deti sa s nimi vedia zabavit a tak povediac prebavkat
kľudne môžeš ale nesolené by som zvolila radšej
@malinajahoda kupila s8 to v neakom špeci bioobchode ??? Alebo v potravinach.. tusim si ma inšpirovala.. malemu idu zuby a vsetko zuzle
naco tak skoro? Dajte mu zuzlat mrkvicku.
@evalin88 klikni si do Google spojenie Country Life a majú tam tieto chrumky. Ja som si tam aj vločky a kaše pre malú objednala. Ale ak máte u vás v meste nejaký obchod so zdravou výživou, tak tam sa kukni. Nemusíš tým platiť za poštovné. A o tom žužlaní mi ani nevrav 🙂. Všetko si pchá do tej pusy, čo nezje ju, tak ona to ožužle 🙂.
@malinajahoda dik
@bibijenny ahoj, ja som kúpila chrumky pšenové, kukuričné a pohánkové z Country Life. Sú bez tuku a soli. Včera som ich dala dcérke tiež prvýkrát. Tiež je na UM od narodenia. Bude mať o 4 dni uk. 7 mesiac. Mohla som dať aj skôr, keďže sú bez lepku. Až potom som sa dozvedela, že to detičky môžu. Podľa mňa môžeš už aj dať. Keďže je už aj na prikrmoch.