Kedy ste zaviedli dieťaťu kokosové mlieko?

26. apr 2022

Kedy ste zaviedli dieťaťu kokosové mlieko napríklad do kaše alebo s rozmixovanym ovocím?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
26. apr 2022

Nikdy 😁

kacena4
26. apr 2022

az pri alergii na mlieko, inak by som taku grcku nedala dietatu v zivote

nelca0510
26. apr 2022

Asi keď mala 2 roky a robila som čínske rezance aj s kokosovým mliekom a ochutnala.

nikpa
26. apr 2022

Nikdy a ani neplánujem.

marianarem
26. apr 2022

Neviem, preco sa tu zdvihla taka vlna odporu voci kokosovemu mlieku. Moj ho niekedy ma, ale samozrejme len take, v ktorom je len kokos a voda. Kedy ho mal prvykrat si nepamatam, ale kokos mal tusim prvykrat okolo 10 nesiacov. Takze aj mlieko kludne uz pted prvym rokom podla mna. Mozno dat pozor na obsah tuku, byva rozny v roznych mliekach, niektore by mohli byt tazke.

amelia89
26. apr 2022

@kacena4 preco grcku?

kittykat22
26. apr 2022

kokosove mlieko je velmi tazke - je tam plno tuku. Sme na alt. mliekach lebo mame cela rodina intoleranciu a prave to kokosove dietatu vobec nedavame.
Ak chces alternativne mlieko tak bud orechy cashu alebo mandle, ryzove alebo ovsene a HLAVNE obohatene vapnikom pre dieta - potom to ma zmysel. Pokial das klasicke alpro tak tam skoro ziadny vapnik nie je - je to k nicomu. Ak nakoniec zoberies alpro, zober bez cukru. Ich nova klasicka rada je tak sladka, ze sa mi z nich zdviha zaludok. Dobra znacka je Alnatura alebo Isola.

autor
26. apr 2022

@marianarem ďakujem za normálnu odpoveď. Ľuďom šibe uz ozaj. Každý na všetko len nadáva a je maximálne negatívny. Niekedy nerozumiem na co sa niektorí ľudia vôbec vyjadrujú.

autor
26. apr 2022

@kittykat22 vďaka za radu 🙏🏼

euka210
26. apr 2022

Nikdy 😁 ...a to maju 6,8,10r 😉

indiankaindi
26. apr 2022

Vidím tri komentáre, kde matky nedali dieťaťu kokosové mlieko, dva komentáre o tom, kedy ho deti ochutnali a šiesty komentár je o vlne odporu proti kokosovému mlieku. Tri informácie o tom, že deti to neochutnali sú vlna odporu? To vážne? Následne jeden rozumný komentár o informácii o kokosovo mlieku a následne autorka napíšeš, že ľuďom šibe, lebo všetci sú negatívni. Kto prosím ťa? Pýtala si sa, ľudia ti odpovedali. Slovo nikdy je taktiež vyjadrením časového úseku, tiež ti môže byť táto informácia nápomocná. Alebo si chcela len komentáre od matiek, ktoré to mlieko deťom dali? Mala si sa inak opýtať. Prepáč, ale šibnutý je tvoj koment a koment @marianarem

kacena4
26. apr 2022

@amelia89 lebo to nie je mlieko, len kokos zmiesany s horucou vodou a ma cez 20%tuku. nie je to alternatíva k mlieku pre dieta

a nesibe nam (pre autora) len piseme svoj nazor

amelia89
26. apr 2022

@kacena4 ok jasne tomu rozumiem - ziadne rastlinne mlieko predsa nie je “mlieko”. A autorka sa pytala ci to niekto zaviedol - ja som pochopila akoze napr v jedle typu smoothie s kokosovym mliekom,prip omacka kde sa pridava kokosove mlieko a pod. Podla mna to teda nie je nejaka katastrofa,urcite lepsie ako pribinacik 😅

sona96
26. apr 2022

Ja som ho nezavadzala cielene, takže až po roku, keď nedával to, čo my.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
26. apr 2022

@mb2021 nechces si ist radsej lahnut?

miadi
27. apr 2022

Nikdy este 😂nie Preto ze som šiši a mam k nemu odpor .. ale jednoducho ho nepouzivam . A moje deti ani kaše nejedli. Mala si az v 6r oblubila kokos v sladkom 😁Ved Skus ako ty chces nemusis nadavat na ludi ze nemaju take napady ako ty. Ale kokosovy olej im davam do vane od narodenia maju super pokozku 😁

larisa
27. apr 2022

Nikdy ho nepili.

mamamasama
27. apr 2022

Prepanajana....to čo sú tu za odpovede???? Mlčať je niekedy zlato....ženy...ak sa nevyznam,nekomentujem!!!!
...s kokosovym mliekom varim casto a mal ho uz medzi prvymi prikrmami... Je zdrave,nie je ani alergen...bez obav .. ja som robila kari kuracie sote...takisto ma velmi rad aj karfiol s paradajkami a kokosovym mliekom...Receptov je vela... U nas pouzivame kokosove mlieko raz do tyzdna... Zila som dlhe roky v Azii 🙂

de_zi
27. apr 2022

@mb2021 neviem ako kokos ale mandle nejako takto 😅

K téme - moja bude mať 11 mes, ešte som nedávala ale asi by som už v menšom množstve vyskúšala, ak by to bolo cielene do nejakého jedla. Ja ho mám veľmi rada. Iné rastlinné mi nechutia. 🙃

19mmm71
27. apr 2022

nikdy