Kedy ste zaviedli dieťaťu kokosové mlieko napríklad do kaše alebo s rozmixovanym ovocím?
Nikdy 😁
az pri alergii na mlieko, inak by som taku grcku nedala dietatu v zivote
Asi keď mala 2 roky a robila som čínske rezance aj s kokosovým mliekom a ochutnala.
Nikdy a ani neplánujem.
Neviem, preco sa tu zdvihla taka vlna odporu voci kokosovemu mlieku. Moj ho niekedy ma, ale samozrejme len take, v ktorom je len kokos a voda. Kedy ho mal prvykrat si nepamatam, ale kokos mal tusim prvykrat okolo 10 nesiacov. Takze aj mlieko kludne uz pted prvym rokom podla mna. Mozno dat pozor na obsah tuku, byva rozny v roznych mliekach, niektore by mohli byt tazke.
kokosove mlieko je velmi tazke - je tam plno tuku. Sme na alt. mliekach lebo mame cela rodina intoleranciu a prave to kokosove dietatu vobec nedavame.
Ak chces alternativne mlieko tak bud orechy cashu alebo mandle, ryzove alebo ovsene a HLAVNE obohatene vapnikom pre dieta - potom to ma zmysel. Pokial das klasicke alpro tak tam skoro ziadny vapnik nie je - je to k nicomu. Ak nakoniec zoberies alpro, zober bez cukru. Ich nova klasicka rada je tak sladka, ze sa mi z nich zdviha zaludok. Dobra znacka je Alnatura alebo Isola.
@marianarem ďakujem za normálnu odpoveď. Ľuďom šibe uz ozaj. Každý na všetko len nadáva a je maximálne negatívny. Niekedy nerozumiem na co sa niektorí ľudia vôbec vyjadrujú.
@kittykat22 vďaka za radu 🙏🏼
Nikdy 😁 ...a to maju 6,8,10r 😉
Vidím tri komentáre, kde matky nedali dieťaťu kokosové mlieko, dva komentáre o tom, kedy ho deti ochutnali a šiesty komentár je o vlne odporu proti kokosovému mlieku. Tri informácie o tom, že deti to neochutnali sú vlna odporu? To vážne? Následne jeden rozumný komentár o informácii o kokosovo mlieku a následne autorka napíšeš, že ľuďom šibe, lebo všetci sú negatívni. Kto prosím ťa? Pýtala si sa, ľudia ti odpovedali. Slovo nikdy je taktiež vyjadrením časového úseku, tiež ti môže byť táto informácia nápomocná. Alebo si chcela len komentáre od matiek, ktoré to mlieko deťom dali? Mala si sa inak opýtať. Prepáč, ale šibnutý je tvoj koment a koment @marianarem
@kacena4 ok jasne tomu rozumiem - ziadne rastlinne mlieko predsa nie je “mlieko”. A autorka sa pytala ci to niekto zaviedol - ja som pochopila akoze napr v jedle typu smoothie s kokosovym mliekom,prip omacka kde sa pridava kokosove mlieko a pod. Podla mna to teda nie je nejaka katastrofa,urcite lepsie ako pribinacik 😅
Ja som ho nezavadzala cielene, takže až po roku, keď nedával to, čo my.
@mb2021 nechces si ist radsej lahnut?
Nikdy este 😂nie Preto ze som šiši a mam k nemu odpor .. ale jednoducho ho nepouzivam . A moje deti ani kaše nejedli. Mala si az v 6r oblubila kokos v sladkom 😁Ved Skus ako ty chces nemusis nadavat na ludi ze nemaju take napady ako ty. Ale kokosovy olej im davam do vane od narodenia maju super pokozku 😁
Nikdy ho nepili.
Prepanajana....to čo sú tu za odpovede???? Mlčať je niekedy zlato....ženy...ak sa nevyznam,nekomentujem!!!!
...s kokosovym mliekom varim casto a mal ho uz medzi prvymi prikrmami... Je zdrave,nie je ani alergen...bez obav .. ja som robila kari kuracie sote...takisto ma velmi rad aj karfiol s paradajkami a kokosovym mliekom...Receptov je vela... U nas pouzivame kokosove mlieko raz do tyzdna... Zila som dlhe roky v Azii 🙂
nikdy