Kedy ste začali s príkrmami?

8. jún 2023

Ahojte, coskoro mame 2 mesiace a rada pocuvam zeny ako to, ktora mala s detickami. Kedy ste zacali prve prikrmy davat Vy? Pripadne co ste davali babatkam?
Dakujem.

pribinak
8. jún 2023

Máte kopec času, dojčené dieťa sa prikrmuje cca od 5-6 mes.
Dieťa na umelom mlieku od cca 5 mes.

zorkahorka
8. jún 2023

Obe deti od ukonceneho 4.m. starsi bol na um, mladsi kojeny, ale rad papal, tak dr odporucila prikrmy. Aspon som vyuzila imuno okno naplno.
Zacinala som klasika s mrkvou a potom zemiak. A potom hocico

vkatush
8. jún 2023

Od ukončeného 4.mesiaca.

Ale už od cca druhého stále bol pri nás pri stole, keď sme jedli, aby vnímal, čo sa deje. A kým prišiel ten štvrtý mesiac, už otváral ústa a naťahoval sa za jedlom, pohárom,...

Teraz má 5.5, je to riadny papkoš, všetko za radom a bez problémov zatiaľ. Hneď ako je pri stole, už vie, čo nasleduje a celý nadšený čaká 😁😁

A začínali sme takto 😁

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sajmonka_1216
9. jún 2023

mojej kojenej som dávala od 4m, lebo mala už záujem o jedlo a naozaj aj začala veľmi pekne jesť a trvá jej to doteraz (má 13 mesiacov)

nevenka
9. jún 2023

@stvura neviem, mne vzdy hovorila od 6 mesiacov, pred 9,5 rokom, aj teraz, pokial dojcim. A to sem tam ma aj umele mlieko.
Ja osobne sa teda nejdem ponahlat, ma 5 mesiacov a zacneme v juli, aj to opatrne, lebo ma stale problem s bruskom. Niktoremu nic neuslo, si myslim.

zorkahorka
9. jún 2023

@stvura ano, u nas to iste. Ta ista dr a zakazdym inak. Vraj sa to uz zjednotilo a je jedno, co dojcene alebo nedojcene, ze sa zacina od 4.m

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz