ahojte mamicky 🙂 kedy ste robili alebo robite svojim klbakm stastia kasicky? na ranajky ci na veceru? lebo ja ked som tomu mojmu robila vecer po kupani tak zaspal po nej na hodinku a potom buntosil az do polnoci... 🙂
@arasidka123 Ahoj 🙂, my sme zatila sice len na mliecku vecer aj rano a cez den na zeleninke, no od buduceho tyzdna tiez chcem skusit kasicku, na veceru 🙂 ked tak uvazujem,nie je husta a tazi ho na brusku? nesmadi ho? Moj drobec sa vecer napapa, no po hodinke (spravidla) si pytat este cajik a potom buva az do rana (cca pol6, kedy opat chce cajik)
zigzag no chcela som vyskusat ze ci nebude spinkat celu noc....
zuzka9449 praveze taka riedka sa mi vzdy podari a cajik mu dam pit vzdy...dokonca aj mliecko vypije ale budik vzdy okolo piatej :D
Kašičku som dávala asi po 6 mesiaci, podotýkam že malý bol na UM. Dávala som ako olovrant a ako posledné bolo mlieko.
@arasidka123 my sme na UM,kašičku dostala asi keď mala cca 5,5 mesiaca ale tiež nám nepomohla na to aby spala lepšie. tak potom sme to nechali tak a posledné bolo mlieko a spala lepšie než po kaši. A až teraz má na večeru v postieľke takú kašu,redšiu,pije ju z fľašky. a teraz už spinká lepšie, už sa budí v noci len 1-2krát
@arasidka123 nrpomoze, babetko totizto nie len hladne, ale potrebuje sa uistit, ze si pri nej, moj aj teraz mieko nepije od 8mesiacov, ale zato sa budi na vodu stale, a mal 17 mesiacov,,, takze je to beh na dlhe trate, vydrzat 😉
ja zatiaľ len primiešavam do mlieka - namiesto dvoch odmeriek mlieka dám dve odmerky kaše - tak aby to nebolo moc husté, aby sa to dalo vypiť z fľašky, a večer - kašu na dobrú noc.... vydrží bez jedenia do rána, síce sa budíme okolo 4. ale len prebaliť a napiť čaju....
vecer, ale nie v 4m, ale v 9m 🙂
@arasidka123 ahoj zo zaciatku ked mala 4 mesiace tak sim robila na noc, ale nespala mi aj tak celu noc :D takze postupne som to presunula ked mala cca 7 mesiacov na desiatu 🙂
no ja som v 5,5 mesiaci zacala prikrmovat a zacali sme obedom. kasicky videla prvykrat az okolo 7 mesiaca. nemyslim si ze do 4 mesacneho dietatka by sme mali pchat kasicky aby prespalo celu noc, myslim si ze je uplne normalne ze sa budi na hlad, my sme tak fungovali do 10 mesiacov a to bolo jedno ci dostala kasicku alebo nie. a urcite by som nedala tie umele kasicky, to je humus 😉 skus pohankovu, spaldovu, prosovu pripadne kukuricnu kasicku 🙂 lacnejsie, zdravsie a vyzivnejsie 🙂 🙂
@arasidka123 ahoj, ja som kasicku davala ako prvu..skor ako zeleninovy prikrm 🙂 samozrejme nie kazdy den zo zaciatku len sem tam striedal som to s prikrmom. Zeleninku na obed alebo kasu ale vzdy tak len na veceru...nie pred spanim (to vzdy len mliecko) ale vecer okolo 5-6 hod. 😉
4 mesacne uz na kasi???? aj tak ste zacali skoro, moj ma 17 mesiacov a buntosi stale, takze jedlom to nebude 😉