Dobrý deň ako ste začali s pokrmom.. Miláčiky k torom mesiaci. Ďakujem 😉
jogurty bez problemov milacika som nedavala detom
Cca od 2 rokov občas.
Tvarohove veci po roku a nie kazdy den... je tam velmi vela bielkovin (zataz na oblicky) a ked dieta pije este vela mlieka k tomu uz je to proste moc.
Neviem či by som to vôbec dávala takým malým deťom. Skôr nie, keď už mliečny výrobok tak biely jogurt a miláčik dobre ak je raz za čas ako dezert ale nevidím v tom žiadny benefit aby to jedol. Bielkoviny sú V lepšej forme ak kvôli tomu
Okolo troch rokov. Je to sladke a zuby mu po kazdom jogurte neumyvam, takze nic moc. Tvaroh babatkam zatazuje oblicky.
Ak ma tvoje dieťa vek, ktory ratas este len v mesiacich, kupuj mu cisty biely jogurt s jogurtovou kulturou (banovecky, rajo, zvolensky, hollandia) Nepokazis mu zubky a este aj spravis nieco uzitocne pre brusko a travenie
@deana100 prikrmovat som zacala v 6m. Jogurt mal zavedeny tiez od 6m, ale cisty, kvalitny biely. Teraz ma 14mes a dam mu uz aj ochuteny jogurt, aj mliecnu ryzu ma rad. Ale milacik este ako cely nemal. Samozrejme ochutnal lyzicku.
@deana100 nikdy
tiez nikdy, uz 8 rokov.
@deana100 najlepsie až po roku, kvôli veľkému obsahu tvarohu, ktorý zaťažuje obličky…