Ahojte, kedy ste začali dávať deťom jogurty alebo prípadne pribináčik, dráčik, termix? Ďakujem za odpoveď 🙂
Jogurt od 8. mesiaca, biely smotanový neochuteny, napr. Zvolenský
Pridávala som postupne kúsky ovocia, pomlete ovsené vločky, podrvenu piskotu,
Pribinacik, dračik, termin až od roka. Sú pomerne sladké, mastnej a ťažké na trávenie
Jogurty od 8 mesiaca...smotanové najlepšie aktivia Zvolenský....(,to nám odporučila dr) biely smotanový s domácim džemom....potom príchute jahoda marhuľa vanilka taká klasika postupom ako bol starší sa chute pridávali...a ešte mohol už aj v tomto veku kyslo mliečne výrobky napríklad maškrtko,copačik....čo sa týka tvarohu ten je vhodný až od 1 roka...
Ale už aj pred tým papal jogurty od 6 mesiacov od značky Nestlé a puding od nich sú to určené výrobky pre deti od 6 mesiacov
Po roku až ..
Od nejakejo 8-9 mesiaca biely smotanovy, ziaden ochuteny ani nic typu.pribinak
Smotanovy biely od roka. Pribinacik, termix atď. nikdy.
Jogurty biele od 8m, ovocne od 10m. Pribinak a termixy som zatial nedavala a ma 17m.
@maruska1001 mala skoro 7 mesiacov. Jogurt matyldu.
My od 9 mesiaca papame biely bio jogurtik
@maruska1001 pravý zdravý 3,5% jogurt (najčastejšie doma robený, ak sa mi nechcelo, tak nejaký neochutený, hollandia, alebo obyčajný bliely) od 8 mesiaca. Na ochutenie neskôr ovocie, domáci džem.
pribinák, termix nie je jogurt, ale smotanový príp. tvarohový krém, to až ďaleko po roku.
Biely neochuteny (zvolensky, hollandiu) cca od 8.mesiaca, a tieto jogurty ma najradsej doteraz , termixy, pribinacik, dracik, ten neskusil doteraz, proste ich nechce 😀 maly ma 3 a stvrt roka
V 7. – 8. mesiaci sa môže podať jogurt. Začíname nesladeným, ľahko stráviteľným bielym jogurtom (nie smotanovým), najlepšie aj s probiotikami. Vyberáme taký jogurt, čo má kratšiu dobu spotreby (ideálne do 21 dní) a neobsahuje prídavné látky... viď.: https://mamaaja.sk/clanky/babatko/kedy-zaviest-...
Ja po roku. Termix som este nedávala a ma 15m.
moja mala najradsej banovecky smotanovy s bananom :DDD domaci mix... od cca 10m sme davali
Biely jogurt v 9 mesiaci a tebou spomínané som dietatu nedala nikdy, lebo sú to nezdravé umeliny, čo nejem ani ja.
Jogurty some Dala az po Roku, kedze some one details dojcila. A kupujem stale iba biely, bud hollandia, alebo znacku milko. Termix, pribinacik some nekupila, ani nekupim, nejem to ja.
Inak taketo dezerty na zaklade s tvarohom, az of 2 rokov, kvoli traveniu
@maruska1001 smotanový jogurt od 10 m. A tie čo ste vymenovala, tak od 2 rokov aj to výnimočné. Jogurt si doma vyrábam a pridávam do neho domáci džem.