Kedy ste dávali deťom kravské prevarené mlieko zo stroja?

wegus
19. okt 2015

Potrebovala by som niečo čo ho zasýti a lepšie bude spinkávať, vyskúšala som všetko možné, nekojím vôbec. Viete mi poradiť aj nejaké umelé mliečko?

evittam
19. okt 2015

@wegus Skúšala si večer dávať kaše? Kravské mlieko už môžeš v pohode. 😉

anuskaaprazko
19. okt 2015

@evittam mesacnemu??? Preboha... Normalne umele mlieko davaj.. A akoze casto sa ti v noci budi mesacne babatko ze myslis ze zle spinkava? Mesacnemu babu urcite nie kravske mlieko ani gris... Materske mlieko alebo umele... LEN...

heregova
19. okt 2015

mesacnemu dietatku kravske mlieko? neblazni..ak nekojis, tak jedine umele mliecko..snad necakas, ze mesacne babatko ti prespi celu noc..take deti vedia byt hore aj kazdu hodinu, vyckaj, jemu sa to cele upravi a potom bude spinkavat viac..v ziadnom pripade kase, ani nic ine, prikrmy az od ukonceneho 4. mesiaca, ak bude babo na UM

simonka77
19. okt 2015

stále žasnem nad tým, akým maličkým deťom sú niektoré maminy schopné dať kravské mlieko...

asocial
19. okt 2015

Evittaa..skoda, zs toto je len otazka..nemyslis vazne mesacnemu davat kase??? A v troch potom.co? Len umeke mlieko. Nase kojene dieta prvykrat prespalo noc v 2.5 roku. Dovtedy sa budil aj 10krat.

ivet1371
19. okt 2015

Umelé davaj.skus Nutrilon profutura.

zuska2001
19. okt 2015

súhlasím s hore povedaným. také maličké sa môže budiť v noci kolko chce. my sme sa asi 3 krát v noci, ale viem, že to môže byť aj častejšie. nachystaj si k posteli termosku s prevarenou vodou - teplou, studenou, potom zmiešaj na ideálnu teplotu, roztrep prášok a šup bábo papá. popros partnera, aby ťa niekedy vystriedal, nech máš aspoň pár nocí volných. moje dieťatko má 7 mesiacov a stále sa v noci budí 2krát.

katka1981
19. okt 2015

Mlieko nezasyti nikoho, nie to este novorodenca. Bud bravcovy rezen alebo bryndzove halusky. Ak nema este zuby, tak pomixovat. A dopriat aj dve porcie. Nedajboze, ze by sa kvoli hladu v noci zobudil novorodenec, z porodnice by mal prist uz s rezimom, budit sa ma az rano po mame 🙂

Ak nekojite, tak jedine umele mlieko, na kt. bol doteraz ak mu vyhovovalo.

jana_eyre
19. okt 2015

babatka v noci nespinkavaju zle od hladu, ale preto ze su to babatka.. na svete su kratko, nervova sustava sa vyvija - takze tazko od neho ocakavat ze bude dobre spavat.. niektore deti zacnu dobre spavat po troch mesiacoch, niektore po roku, niektore vobec / 😅 / je to velmi individualne, ale urcite to nie je hladom..

umele mlieka boli vyvinute pre babatka, ktore nemozu byt kojene z dovodu, ze kravske mlieko je prilis zatazujuce pre ich oblicky, co znamena, ze keby prijimali tolko bielkovin, ktore su v aj prevarenom kravskom mlieku, mohli by mat vazny problem.. umele mlieko je sice tiez z kravskeho, ale je upravene tak, aby oblicky nezatazovalo..

na vhodne sa chod opytat do lekarne - moje deti boli kojene, takze v znacke poradit neviem.. teraz dvojrocna dcera pije sunar - ja som ho volila preto, lebo chuti mne osobne, nie je tam taka zelezita chut.. ale pre babatka su mlieka uplne ine v zlozeni a najlepsie ti poradia v lekarni, alebo rovno pediatricka..

zabina27
19. okt 2015

katka1981 - a ak nema rezim, tak vratit alebo reklamovat v porodnici, este je v zaruke 😀 😀 😀

take malinke babatko nepotrebuje zasytit, ma malicke brusko, potrebuje proste castejsie papat, potrebuje v noci citit maminku, nevie same zaspat, nieco ho vyrusi...proste neviem, co by si do neho chcela napchat, do toho maleho zaludku, aby prespalo. nas napriklad relativne pekne spaval od malinka v noci, on sa lubil cez den riadne najest (pil nam skoro od narodenia plne flase UM), tak mozno preto, neviem, ale kazde babo je ine, napriklad sa nam budieva teraz a to tak, ze 2 - 3 hodiny je hore, tak si vyber 😀 a inak, prevarene kravske davame od roka
kravskym mliekom alebo kasou mozes akurat sposobit riadne bolenie bruska, co teda spanku vobec nepomoze 😉