Mamičky kedy ste prvý krát dali deťom kiwi?
Po roku som skusila s bananom a chutilo. Kludne vyskusaj 15 m je uplne v pohodicke
@sudocek Ved daj ochutnat, trosku a uvidis, aka bude reakcia. Ja si uz nepamatam, lebo mam velke deti, ale napr. ja mam alergiu (deti nie), takze ja som bola isto opatrna, ale zase 15 mesiacov uz nie je male miminko.
@dskjhfdlkdjhl veď práve že už to nieje malé mimčo. Ale radšej som sa chcela poradiť. Ako mu to hneď na servírovať 😊
@sudocek ved skus-ako za malu lyzicku a pockaj. Ak nic nebude, tak na dalsi den mozes skusit viac.
@dskjhfdlkdjhl diki tak zajtra na desiatu vyskúšam
@sudocek ja som sa riadila tym, ze je to exoticke, daco ako citrus, cize po roku som kludne davala uz vsetko ovocie. Samozrejme vzdy vyskusat a cakat ci nejaka reakcia bude
Skusali sme kiwi, pomaranc, mandarinku, ananas, humrikaki, figy...no nasmu dlho trva kym ho to ohuri a zacme to papat pekne. Aj dva mesiace skusania.
@sudocek nikdy 🤭 to je ako za trest.
Obidve moje deti papaju od 11 mesiacov cca
Moje zas obidve deti zjedia vsetko ovocie nic sa im nezda kysle 😂 aj to kiwi by zlupli rovno naraz prvy den keby dovolim.len zacinala som pomenej aby som videla reakciu...po 3 dnoch uplne kludne zje aj syn jedno dve kiwi a starsia by ich zjedla aj 4 za sebou ked mame take co jej chutia....ale ona je celkovo naucena paradne na ovocie od mala kazdy den napr doobeda schrumka 2-3 jablcka
@1mina stastna to zena
Po roku ako aj iné exotické ovocie.
V cca 8 mesiaci. V knihe prve prikrmy je to v tabulke v kolonke 8+. Nas uz skusil aj ine exotiky lebo boli hold primiesane v kapsicke. A nic sa nestalo.
Akurát zavádzame. 9mes. Daj troska 3 dni po sebe ako všetko ostatné.
@lavender273 prečo?
@dskjhfdlkdjhl tak vyskúšala som a zatiaľ žiadna reakcia. 😊
@sudocek super, zajtra mozes skusit znovu😉
@dskjhfdlkdjhl áno aj vyskúšam.
@sudocek len srandujem 🙂 mna dodnes strasie ked sa pozriem na kiwi. Kedysi mama robila taku 'specialitu' v zime ze ovocny salat a musela som.jest lebo vitaminy 🤭
ja idem dať tento mesiac, bude mať 10m 🙂
pockala by som tak minimalne do 2 rokov veku dietata